EKONOMİ - 18 Temmuz 2022 Pazartesi 15:09

Emekliye promosyon ödemesinde yenilik

A
A
A
Emekliye promosyon ödemesinde yenilik

ING Türkiye, emekli maaşını ING’ye taşıyanlara maaş tutarına göre 5 bin TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon sunduğunu duyurdu.

Müşterilerinin iş ve özel yaşamlarında her zaman bir adım önde olmalarını mümkün kılmayı hedefleyen ING Türkiye, emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 5 bin TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon sunduğunu duyurdu.

Bankadan yapılana açıklamaya göre maaşını taşıyan emekliler, emekli arkadaşlarını ING’li yaptıkları takdirde kişi başına 250 TL ve en çok 5 arkadaşını getirmek koşuluyla toplamda bin 250 TL’ye varan ek promosyon kazanabiliyor. Böylelikle emekliler toplamda 6 bin 250 TL’ye varan promosyon kazanma imkanı yakalıyor. Emekli maaşını söz konusu bankaya taşıyanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları; bin 500 TL’ye kadar ise 3 bin 500 TL, bin 500 TL - 2 bin 500 TL arası ise 4 bin 250 TL ve 2 bin 500 TL ve üzeri ise 5 bin TL nakit promosyon almaya hak kazanıyor. Bankanın kampanyasından 7 Temmuz 2022 - 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler faydalanıyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca söz konusu bankadan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri de ING’nin promosyon kampanyasından yararlanabiliyor. Maaşını söz konusu bankaya taşımak isteyen emekliler, taşıma işlemlerini şubeye gitmeye gerek kalmadan e-devlet üzerinden ya da nüfus cüzdanlarıyla bankanın şubelerinden gerçekleştirebiliyor. Yeni emekli olanlar ise bağlı olduğu kurumlarda banka tercihini ING olarak belirterek maaş müşterisi olabiliyor.

Banka, emeklilere özel birçok ayrıcalık sunuyor. ING’li emekliler Destek Hesap ile maaş gününü beklemeden, hesaplarında para olmasa bile nakit çekebiliyor. Emekli maaşını söz konusu bankaya taşıyanlar, Turuncu Ekstra programının tüm imkanlarından 3 ay boyunca harcama koşulu olmadan yararlanabiliyor. Emekliler, para transferi işlemlerini ING Mobil ve Internet Şubesi’nde ücretsiz gerçekleştirebiliyor ve tüm ATM’lerden ücretsiz para çekip yatırabiliyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Galatasaraylı futbolculardan basın toplantısında kutlama Galatasaraylı futbolcular, Teknik Direktörü Okan Buruk’un basın toplantısına gelerek, burada beraber şampiyonluğu kutladı. Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Konyaspor’u 3-1 mağlup etti ve şampiyon oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Bugün iki takım için de maç öncesi stresli maçtı. Konyaspor ligde kalma savaşı, Galatasaray şampiyonluk için verdiği mücadele vardı. Kazanmak istiyorduk. Özellikle berabere bittiğinde iki takıma da yarayan bir sonuç vardı ama tabii iki takım da kazanmak için uğraştı. Kazandığımız için sevinçliyiz. Konyaspor’a da hayırlı olsun diyorum. Kaybettiler ama ligde kaldılar. Maçın sonunda da onlar da bu sevinci yaşadı. Ben başta oyuncularıma tabii en önemli pay onların bu şampiyonlukta. 25 Haziran’da başladık. 11 aydır mücadele ediyoruz. 56 maç oynadık. Şampiyonlar Ligi’nde oynadık. Şampiyonlar Ligi’nde oynayan takımların lig performansları hep düşük olmuştur ama Galatasaray bu sene bunu da yıktı. Hem üç play-off oynayıp Şampiyonlar Ligi’ne kaldı hem ligde şampiyonluğu yaşadı. Hem Şampiyonlar Ligi’nde verdiği mücadele, oynadığı futbolla her zaman dominant oyununu ortaya koydu. Rekor bir puanla şampiyonluğu bitirdik. Şampiyon olarak bitirdik. 17 maçlık galibiyet serisi vardı. Gerçekten birçok rekoru kıran oyuncularıma başta teşekkür etmek istiyorum. Başkanımıza, yönetim kurulumuza, hepsine çok teşekkür etmek istiyorum. Çok önemli bir iş başardık. Şampiyonluk bu sene her zamankinden daha zordu. O yüzden kazandığımız için çok mutluyum. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Bir hafta sevineceğiz. Bir haftalık bir süremiz var. Ondan sonra yeni sezonun planlamasını yapacağız. Hedefimiz 5. yıldız, 25. şampiyonluk. 2023’te 23, 2024’te 24. şampiyonluktu. Hedefimiz 2025’te 25. şampiyonluğu yaşayıp, gerçek yıldızları takabilmek" şeklinde konuştu. "Galatasaray gerçek şampiyon mu?" sorusuna Buruk, "Vallahi o nasıl oluyor bilmiyorum. Ona göre çıkarsanız. Federasyon ayrı bir hak mı tanıdı acaba? Konyaspor’u, Fenerbahçe yenemedi ama biz yendik. O yüzden gerçek şampiyon biziz diyebiliriz" diye cevap verdi. Toplantı devam ederken, Galatasaraylı futbolcular basın toplantı odasına geldi ve sulu kutlama yapıldı. Daha sonra Okan Buruk ve futbolcular beraber tezahürat yaparken, Buruk, futbolcularını göstererek, "İşte gerçek şampiyon" dedi.
Samsun Atakum sahili uçurtma şenliği ile renklendi Atakum Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ondokuz Mayıs Şubesi iş birliğinde Çobanlı İskelesi’nde düzenlenen uçurtma şenliğinde renkli görüntüler yaşandı. Atakum Sahili’ndeki etkinlik, Atakum Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterisi ile başladı. Değişik yörelerden halk oyunlarının sergilendiği gösteriye vatandaşlar alkışlarla eşlik etti. Programın uçurtma uçurma bölümüne, çocuklar kadar farklı yaş grubundan vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Atakum semalarının çeşitli renk ve desende uçurtmalarla renklendiği etkinlikte katılımcılar, rüzgarın şiddeti nedeniyle büyük efor harcadılar. Uçurtmaları gökyüzünde süzülürken heyecanlı anlar yaşayan minikler, sevinçlerini aileleriyle paylaştı. Uçurtma uçurma etabını başarıyla tamamlayan çocuklar, yüz boyama etkinliği ve eğlenceli yarışmalarla şenliğin tadını doyasıya çıkardılar. Program, Ali Cevat Şahvelioğlu yönetimindeki Atakum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun konseri ile devam etti. Koronun repertuarındaki türküler, seyircilerden büyük beğeni topladı. Çağdaş Müzik Grubu’nun konseriyle sanat şöleni yaşayan vatandaşlar, tulum ve akordeon eşliğinde halay çektiler. Aileleriyle dolu dolu bir gün geçiren vatandaşlar, organizasyon için Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’e teşekkür ederek, bir sonraki etkinliği heyecanla beklediklerini söylediler. Programa Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Nurşen Dikmen, ÇYDD Ondokuz Mayıs Şube Başkanı Dr. Osman Demiröz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.