YEREL HABERLER - 25 Nisan 2015 Cumartesi 11:40

Esnaftan alkışlı karşılama

A
A
A
Esnaftan alkışlı karşılama

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Emine Gülizar Emecan seçim programı çerçevesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde alkışlarla karşılandı. Emecan, esnaflara “Sizi düşünen birçok projemiz ile yola çıktık. Esnafımız kazansın diye mecliste olacağım” diye seslendi.

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Emine Gülizar Emecan, Küçükçekmece’de bulunan esnafları ziyaret etti. Partinin, ‘Milletçe Alkışlıyoruz’ sloganının esnafın ve halkın dilinde olduğu gözlemlendi. Esnafa ‘Müşteri velinimetimizdir’ yazılı bir tabela hediye eden Emine Gülizar Emecan, yoğun ilgi ile karşılandı. Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını dile getiren esnaflar, Emecan’dan gelir standartlarını yükseltmesi, gelir adaletsizliğini ortadan kaldırması sözü istediler.

‘Bir erkek seçmen olarak kadın adayları mecliste görmek istiyoruz’ diyen esnaf Celal Sevinç, “Oy kazanmak istiyorsanız işe belediyelerden başlamalısınız. Kişi belediyeye girdiğinde vatansever olarak çıkmalı. Özellikle bölgemiz Küçükçekmece’de imara yönelik çalışmalar yapın. Özellikle biz küçük esnafları kazanmak için büyük alışveriş merkezlerini kapatın” önerilerinde bulundu.

Esnaf ve halkın dinlendiği ziyaretlere gençlerin de yoğun ilgi gösterdi görüldü.

Emecan esnaf gezisi için şu değerlendirmelerde bulundu: “Esnafı dinledik ve en önemli tespitimiz esnafın kan ağladığı yönünde. Bunun önüne geçmek için kısa ve uzun vadeli projeler geliştiriyoruz. Emeklilere iki maaş ikramiye vereceğiz. Asgari ücret Bin 500 TL olacak. Bu kişinin parayı harcaması ve ekonomiye can vermeyi sağlayacaktır. Hem halk, hem emekli hem de esnafımız kazanacak.”
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir