YEREL HABERLER - 19 Şubat 2014 Çarşamba 13:50

Fadıloğlu’dan Mahalle Olan Köylere ‘köy Konağı’ Sözü

A
A
A
Fadıloğlu’dan Mahalle Olan Köylere ‘köy Konağı’ Sözü

AK Parti’nin Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesine bağlı mahalle olan köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Halkın yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan adayı Fadıloğlu, tüm yeni mahalle olan köylere Köy Konağı yapacağı sözünü verdi.
AK Parti’den ikinci kez Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı olarak gösterilen Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolları ile birlikte mahalle olan köylere ziyaret gerçekleştirdi. Öncelikle Uğurca Mahallesi’ni ziyaret eden Fadıloğlu, bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra mahallelilerin sorunlarını dinledi. Daha sonra sırasıyla Çaykuyu, Yayıktaş, Dündarlı, Altınova, Karasakal ve Güngürge Mahallelerini ziyaret eden Fadıloğlu, vatandaşların isteklerini dinledi. Mahallelilerin sevgi gösterileriyle gerçekleşen ziyaretlerde Rıdvan Fadıloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.
“YENİ MAHALLE OLAN KÖYLERİMİZE KÖY KONAĞI YAPACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERİYORUZ”
Geçmişten günümüze yapılan hizmetlerle memleketin çok iyi durumlara geldiğine dikkat çeken Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Yeni yasa ile birlikte köy olan yerleşim yerlerimiz mahalle statüsüne geçti. Artık köy kapsamında bir yer kalmadı. Bizim verdiğimiz bir söz vardı sosyal tesisi olmayan mahallemiz kalmayacak demiştik. Bugüne kadar verdiğimiz sözünde üstüne çıkarak birçok sosyal tesis yaptık. Bundan sonrada yeni mahalle olan köylerimize Köy Konağı yapacağımızın sözünü veriyoruz. Bu Köy Konağımızın içerisinde, bir doktor muayene odası, Muhtar odası, taziye odası olacak. Köylülerimiz burada ister, kına gecesi, ister düğün, isterse de taziyelerini kabul edecek şekilde bir köy konağı yapmayı hedefliyoruz. Tabi ki bu hizmetler yapılırken belli bir koordinasyonla çalışıyoruz. Şehitkamil Belediyesi olarak, köy ve mahalle ayrımı yapmadan bütün köylerimize hizmeti götürdük. Alt yapısından, tesisine kadar, elimizden ne geldiyse yapmaya çalıştık ve çalışıyoruz. Bir evin ihtiyacı nasıl hiç bitmiyorsa bir mahallenin de sorunu elbette olacaktır. Bizlerde Belediye olarak tabi ki bu sorunları gidermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah 30 Mart’taki yerel seçimlerde de göreve tekrar geldiğimizde bu hizmetlerimiz daha da artarak, siz vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha da yükselteceğiz” dedi.
BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU'NUN HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ
Eskiden köylerine hiç bir desteğin gelmediğini ifade eden Dündarlı Köyü Muhtarı Mehmet Çoban, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte, köyümüze hizmet gelmeye başladı. Özellikle köyümüze yapılan sosyal tesis, yol çalışması, kilitli parke taşı gibi ve buna benzer birçok hizmetler, bizleri çok memnun etti. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun her zaman destekçisi olacağız. İnşallah bu seçimin ardından Başkanımızı görevinin başında görmek istiyoruz” diye konuştu.
Ziyaretlerin ardından Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri eşliğinde uğurlandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir