SPOR - 26 Kasım 2014 Çarşamba 11:56

Fenerbahçe’den ‘vatan haini’ başvurusu

A
A
A
Fenerbahçe’den ‘vatan haini’ başvurusu

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) Bursaspor maçının gözlemci ve temsilci raporlarının kamuoyu ile paylaşılması için resmi başvuruda bulundu.

Fenerbahçe, Spor Toto süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda oynadıkları Bursaspor maçında rakip takım taraftarlarınca sarı-lacivertli takımın kalecisi Volkan Demirel aleyhinde ‘vatan haini’ şeklindeki tezahüratlarından dolayı TFF'den müsabakanın gözlemci ve temsilci raporlarının kamuoyu ile paylaşılmasını istedi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“24 Kasım 2014 tarihinde Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan Bursaspor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig müsabakası sırasında profesyonel futbolcumuz Volkan Demirel aleyhinde Bursaspor taraftarlarınca 'vatan haini' şeklinde tezahüratlarda bulunulduğu hususu malumunuzdur. Federasyonunuzun kendi çalışanları söz konusu olduğunda sezon ortasında talimat değiştirmesi düşünülerek; aynı hassasiyetin milli futbolcumuz Volkan Demirel için de gösterilip gösterilmeyeceği, gerekenin yapılıp yapılmayacağı hususu tarafımızdan dikkatle takip edilmektedir. Bu nedenle; futbolcumuz Volkan Demirel’in konunun tarafı olduğu da gözetilerek alınan müsabakaya ait gözlemci ve temsilci raporlarının tamamının kulübümüze gösterilmesini ve konunun hassasiyetine binaen kamuoyuyla paylaşılmasını arz ve talep ederiz.” 

İSTANBUL

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Başkan Büyükkılıç: "El vicdan" Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medyadaki eleştirilere cevap vererek, "Sahada gece gündüz emek veren değerli kardeşlerimizin emeklerine saygısızlık yapılması bizleri derinden üzüyor. El vicdan diyorum" dedi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentte kar yağışı sonrası bazı sosyal medya sayfalarında yapılan eleştirilere şu şekilde cevap verdi: "Biz bu şehirde her daim birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptık. Çalışmalarımızı bu şekilde sürdürdük. Fakat bugün haber sitelerinde ve sosyal medyada yapılan çalışmaları adeta görmezden gelerek kendi cenahlarından 3-5 beğeni almak için aslı astarı olmayan açıklamalar yapıldı. Sahada gece gündüz emek veren değerli kardeşlerimizin emeklerine saygısızlık yapılması bizleri derinden üzüyor. El vicdan diyorum. Sabahın ilk saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun kar yağışına rağmen ekiplerimiz sahada hem makine gücüyle hem de insan emeğiyle büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışından önce hazırlıklarımızı tamamladık, koordinasyonu sağladık. Sabahtan bu yana da yürüttüğümüz tüm çalışmaları, şeffaflık gereği sosyal medya hesaplarımızdan anlık olarak paylaşıyoruz. Görmek isteyene hizmet de ortada, emek de Bu zorlu süreçte gece gündüz demeden emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve sabırla, anlayışla bizlere destek olan kıymetli hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum."
Denizli Denizli’de narkotik operasyonlarında 11 zehir taciri tutuklandı Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde ticaretine önlemeye yönelik çalışmalar sürdürülüyor. 28 ve 31 Aralık 2025 tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda 11 kişi tutuklandı. 28-31 Aralık 2025 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Denizli genelinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan ve "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcıları ile organizasyonların yakalanmasına yönelik planlı çalışmalar ve operasyonlar gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonlar kapsamında 14 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli şahısların üzerlerinde ve adreslerinde gerçekleştirilen aramalarda; 33 parça halinde toplam 21 bin 540 kullanımlık kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid (bonzai), 3 bin 155 adet sentetik ecza hap, 19 adet ecstasy hap, 8,5 gram metamfetamin, 6,5 gram esrar, 2,6 gram kokain, 1 adet ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin TL nakit para ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak" suçundan gözaltına alınan 14 şüpheli şahıstan karakoldaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Adli makama çıkartılan 14 şüpheliden 3’ü hakkında adli kontrol kararı verilirken, 11 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.