- 06 Nisan 2012 Cuma 16:52

Finalistler Alex ile buluştu

A
A
A
Finalistler Alex ile buluştu

TRT Spor'da yayınlanan Futbol Prensi programında finale kalan gençler, Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza ile bir araya geldi.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun en önemli sosyal sorumluluk projelerinden olan Futbol Prensi'nde Türkiye'nin Futbol Prensi seçilecek yetenekli sporcu İngiltere'de Liverpool Futbol Akademisi'nde bir yıl boyunca eğitim alma hakkı elde edecek.

15 ilde yapılan bölge elemeleri ardından gerçekleştirilen yarı finaller sonrasında finale kalan 15 genç yeteneklerini göstermek için birbirinden zor testlerde kıyasıya mücadele ediyor. Moral vermek için finalistlerle buluşan Alex de Souza, tecrübelerini gençlerle paylaştı. Önce gençlerle tanışan Brezilyalı yıldız futbolcu daha sonra tek tek tüm sporcularla ilgilenip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Proje hakkında yetkililerden ayrıntılı bilgi alan Alex, "Türk gençleri çok yetenekli. Futbol Prensi bu yeteneklerin ülke futboluna kazandırılması için harika bir fırsat. Emeği geçenleri kutluyor, gençlere Liverpool yolunda sonsuz başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir