SPOR - 02 Ağustos 2020 Pazar 12:24

Furkan'lı Philadelphia, Indiana'ya mağlup

A
A
A
Furkan'lı Philadelphia, Indiana'ya mağlup

NBA'de milli oyuncu Furkan Korkmaz'ın formasını giydiği Philadelphia 76ers, Indiana Pacers'a 127-121 mağlup oldu. Furkan 14 dakika süre aldığı mücadeleyi 3 sayı, 2 asist ve 1 ribaund ile tamamladı.

NBA'de normal sezon ESPN Wide World Spor Kompleksi'nde oynanan 5 maçla devam etti. Milli basketbolcu Furkan Kormaz'ın formasını giydiği Philadelphia 76ers, Indiana Pacers'a 127-121'lik skorla mağlup oldu. Bu sezonki 27 yenilgisini alan Philadelphia'da Furkan 14 dakika parkede kaldı ve 3 sayı, 2 asist ve 1 ribaund ile mücadeleyi tamamladı. Takımda Joel Embiid 41 sayı, 21 ribaund, Tobias Harris 30 sayı, 8 ribaund ile oynadı. Ligdeki 40. galibiyetini elde eden Indiana'da ise T.J Warren 53 sayı atarak kariyer rekoru kırarken, Aaron Holiday 15 sayı, 10 ribaund ve Victor Oladipo 15 sayı, 7 ribaund ile katkı verdi.

Clippers'tan üçlük rekoru

Los Angeles Clippers ise New Orleans Pelicans'ı 126-103'lük skorla geçerek 45. galibiyetini aldı. Clippers, maçta attığı 25 üçlük kulüp rekoru kırdı. Los Angeles Clippers'ta Paul George 28 sayı, 3 ribaund ve Kawhi Leonard 24 sayı, 6 ribaund ile oynayarak galibiyeti getirdi. Bu sezonki 38. mağlubiyetini alan Pelicans'ta Nickeil Alexander-Walker 15 sayı, Brandon Ingram 14 sayı ile maçı tamamladı.
NBA'de normal sezon 6 karşılaşma ile devam edecek.
Günün toplu sonuçları ise şöyle:

Denver Nuggets: 105 - Miami Heat: 125
Oklahoma City Thunder: 110 - Utah Jazz: 94
Los Angeles Clippers: 126 - New Orleans Pelicans: 103
Indiana Pacers: 127 - Philadelphia 76ers: 121
Toronto Raptors: 107 - Los Angeles Lakers: 92

Oğuzhan Ort
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.