SPOR - 27 Ekim 2015 Salı 11:50

Galatasaray ile Uber, TT Arena’ya ulaşım için işbirliği yaptı

A
A
A
Galatasaray ile Uber, TT Arena’ya ulaşım için işbirliği yaptı

Galatasaray Kulübü, Uber ile Galatasaraylı sporseverlerin Türk Telekom Arena’ya ulaşımını sağlamak için işbirliği anlaşması yaptı.

Türk Telekom Arena’da düzenlenen basın toplantısına Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İşbecer ve Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı katıldı. Galatasaray Kulübü ile Uber arasında gerçekleşen işbirliği kapsamında, ilk defa Uber kullanacak tüm Galatasaray taraftarları, uygulamaya kaydolurken promosyon bölümüne ‘Galatasaray’ yazarak 2015-2016 futbol sezonu boyunca Türk Telekom Arena’ya ilk yolculuklarını 40 TL’ye kadar ücretsiz gerçekleştirecekler. Galatasaray, ayrıca tüm loca ve VIP koltuk sahibi yaklaşık 5 bin taraftarına Uber platformu üzerinden TT Arena’ya geliş ve gidişlerde geçerli olmak üzere her biri 70 TL’ye kadar olan 10’ar adet ücretsiz yolculuk sunuyor.

“ULAŞIM EN ÖNCELİKLİ KONUMUZ”
Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İşbecer, toplantıda yaptığı açıklamada, “Ulaşım en öncelikli konumuz. Böyle bir destek sunmaları bizi heyecanlandırıyor. Uber teknik olarak kişilere telefonlarını açtıkları yere araçları yönlendirip son derece konforlu bir ulaşım deneyimi sunuyor. Biz Uber ile temas kurduk, dedik ki Galatasaray taraftarının stada en konforlu şekilde gidip gelmesini istiyoruz. Bize destek verdiler. Kendisine huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.

“GALATASARAY TARAFTARINA YARDIMCI OLACAĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”
Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı ise yaptığı açıklamada, “Böyle köklü bir camia ile böyle güzel bir projeye imza atmanın heyecanını yaşıyoruz. Galatasaray taraftarlarına 2015-2016 sezonu boyunca TT Arena'ya gelip gidişlerinden konforlu ve güvenli, kolay erişilebilir bir seyahat imkanı sunmak için sabırsızlanmaktayız. Ulaşım sorunlarının farkındayız. Galatasaray taraftarına bu konuda yardımcı olacağımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. 

KAAN ÜLKER
İSTANBUL

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Uşak Gedik Piliç’in desteğiyle gelen büyük başarı: Türkiye Kickboks Şampiyonası 10 madalya Yalnızca üretimdeki gücüyle değil; spora, gençliğe ve toplumsal gelişime yaptığı yatırımlarla değer oluşturan Gedik Piliç’in desteklediği genç sporcular Türkiye Kickboks Şampiyonasından 10 madalyayla dönerek büyük bir başarıya imza attı. Diyarbakır’da 30 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda, Gedik Piliç’in desteklediği Emre Çek Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarıya imza attı. Uşak’ın Eşme ilçesinden katılan sporcular, toplamda 10 madalya kazanarak hem illerini hem de ilçelerini gururlandırdı. Gedik Piliç’in spora ve gençlere verdiği desteğin somut bir yansıması olan bu başarıda Fatma Çakal, Azra Şahin ve Hira Çelik Türkiye Şampiyonu olurken, Rukiye Nisa Biçer ve Emir Aras Kaya Türkiye ikinciliği elde etti. Halime Ayça Ülker, Hüseyin Ayaz Yıldırım, Mehmet Şerif Çelik, Yağmur Şeker ve Nevin Gülsüm Kaya ise Türkiye üçüncüsü olarak kürsüye çıkarak önemli bir başarıya imza attı. Türkiye Kickboks Şampiyonasından 10 madalyayla dönen Eşmeli sporcuları tebrik eden Gedik Piliç Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nihat Özbey, "Gedik Piliç, yalnızca üretimdeki gücüyle değil; spora, gençliğe ve toplumsal gelişime yaptığı yatırımlarla da değer oluşturmaya devam ediyor. Bu önemli başarıda emeği geçen başta antrenör Emre Çek olmak üzere tüm sporcuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.
Aydın Nazilli’de Avukatlar günü kutlandı Aydın’ın Nazilli ilçesinde 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında Atatürk Anıtı önünde çelenk koyma töreni düzenlendi. Ülke genelinde olduğu gibi Avukatlar Günü kapsamında Nazilli’de de avukatlar bir araya geldi. İlçede görev yapan avukatlar, törene cübbeleriyle katılırken program, Aydın Barosu Nazilli Temsilcisi Avukat Emel Şahin öncülüğünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Program, İstiklal Marşı’nın okunması, saygı duruşunda bulunulması ve Avukat Emel Şahin’in günün anlam ve öneminde dair konuşmasıyla devam etti. Aydın Barosu Nazilli Temsilcisi Avukat Emel Şahin, meslektaşları adına günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada avukatlık mesleğinin adaletin tesisi ve hukukun üstünlüğü açısından taşıdığı öneme vurgu yaptı. Avukat Emel Şahin, "Nazilli’de bir Adliye binası sorunumuz olduğu bir gerçektir. Biz Nazilli adliyesine sığmıyoruz. Bu adliye sağlıklı bir yargılama yürütmenin mümkün olduğu fiziki şartlara sahip değildir. Aydın ilinin bölünen ilk ilçe adliyesiyiz. Bir kısım mahkemeler Vergi Dairesi binasında hizmet vermekte, avukatlar bir duruşmadan diğerine yetişmek için canlarını ortaya koymakta üstüne araç park edecek yer bulamadığı için de duruşmaya geç kalmaktadır. Aynı durum Nazilli adliyesi için de geçerli olup, dakikalarla yarıştığımız duruşmaya yetişmek için müvekkilimiz hak kaybı yaşamasın kaygısı ve endişesi ile araç dahi park edemekte, duruşmalara yetişmekte sorun yaşamaktayız. Bu sorun sadece Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığının ve Nazilli’deki avukatların sorunu değildir. Bu Nazilli halkının sorunudur. Depreme dayanıklı, tüm birimlerin sağlıklı hizmet verebileceği bir Adliye Binasına ihtiyaç sağlık gibi, eğitim gibi olmazsa olmazdır ve biz de artık bizim sorunlarımızın çözülmesini, verilen sözlerin yerine gelmesini, karar alma makamlarında bulunanların bu sorunu görmelerini bekliyoruz. Acilen çözüm istiyoruz" dedi.