MAGAZİN - 13 Nisan 2010 Salı 17:30

Gökhan Şükür: Aramızda aşk yok

A
A
A
Gökhan Şükür: Aramızda aşk yok

Eşi Onur Şan’ dan boşanan Seda Sayan'ın eski eşi Gökhan Şükür'le bir araya gelip konuştuğu haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

 Beşinci kez nikah masasına oturduğu ancak kısa süre sonra ayrıldığı eski eşi Gökhan Şükür'le bir araya geldikleri haberlerine ilk yanıt Gökhan Şükür'den geldi.

"Konuşup, dertleştiğimiz doğru"

Ayaklı Gazete'de yer alan habere göre; Gökhan Şükür, Seda Sayan'la yeniden bir araya geldikleri haberlerini yalanladı. Seda Sayan'ın eşi Onur Şan'dan boşanmasının ardından ünlü sanatçıyla iki kez bir araya geldiklerini doğrulayan Gökhan Şükür, "Evet, Seda Sayan'la onun ayrılığının ardından iki kere karşılaştım. İstinye Park ve Akmerkez'de karşılaştık. Konuştuk ve dertleştik" diye konuştu.

"Aşk ilişkisi yok"

Seda Sayan'la biten evliliklerinin ardından da görüşmeye devam ettiklerini, karşılaştıklarında selamlaştıklarını söyleyen Gökhan Şükür, Seda Sayan'ın biten son evliliğinin ardından aralarında duygusal anlamda bir yakınlaşma olmadığının ise altını çizerek, "Kesinlikle yazıldığı gibi aramızda bir şey yok. Aramızda duygusal bir birliktelik yok. Çıkan haberler onun da, benim de hayatımı olumsuz yönde etkiliyor" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir