GÜNDEM - 23 Temmuz 2014 Çarşamba 12:34

Gölbaşı İlçesinden Kadir Gecesi kutlama mesajları

A
A
A
Gölbaşı İlçesinden Kadir Gecesi kutlama mesajları

Adıyaman’ Gölbaşı ilçesinde Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İşkadını Aysel Uçar, İş Adamı Adnan Akcan ve İş Adamı Sıddık Daşçı mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayınladılar.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir mesajında, “Bir değer gecesi olan Kadir Gecesi kalplerin okşandığı gecedir. Bu gece ellerin semaya açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı gecedir. Başta ilçemiz olmak üzere, ülkemizde ve İslam aleminde huzur ve huşu içinde geçirilen Ramazan günleri, Kadir Gecesi’nin rahmet ve bereketi ile birlikte doruğa çıkacaktır. Bu gece vesilesiyle tüm dünyada sıkıntı içinde olan kardeşlerimize dua edelim, geleceğe dair umutlarımızı yeşertelim. Bu düşüncelerle tüm hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum” dedi.

İşkadını Aysel Uçar ise, “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi; ilahi rızayı kazanmak, tövbe ederek günahlardan arınmak, hayatına yeni bir başlangıç yapmak isteyen Müslümanlar için bulunmaz imkânlar sunmaktadır. Kadir Gecesi, kadir kıymet bilme, Rabbimizin bizlere sunduğu sayısız nimetlerin farkında olma zamanıdır. Kadir Gecesini gereği gibi anlayıp hakkıyla değerlendirmenin yolu, Kur’an’ı lafzıyla okumanın ve dinlemenin yanında, yaptığı çağrıyı anlamaktan, üzerinde derin bir şekilde düşünmekten ve mana ikliminde yol alarak hayatımızda O’nu rehber edinmekten geçer" şeklinde konuştu.

İş Adamı Sıddık Daşçı ise, "Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve Bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde yağdığı bu gece, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesilede olacaktır. Sabır ve başkalarını düşünme ayından sonra Ramazan Bayramı ise millet olarak sevinme ve birbirimizi kucaklama günüdür. Bu vesileyle Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, ülkemiz, İslam dünyası ve bütün insanlık için hayırlı olmasını diliyor, tüm insanlık alemine esenlikler getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

İşadamı Adnan Akcan ise mesajında, Kadir Gecesinin, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. İnanıyorum ki bütün halkımız bu gecenin hatırına bir hayır yarışı içine girecek; yoksullarla, mağdurlarla, mazlumlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma içinde olacaklardır. Bu düşünce ve duygularla Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

KÜRŞAT AKTAŞ 
ADIYAMAN 

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir