TEKNOLOJİ - 17 Ekim 2014 Cuma 18:06

'Google Analytics sertifikasına sahibiz'

A
A
A
'Google Analytics sertifikasına sahibiz'

Google Reklam ajansı Destex’in kurucu ortaklarından Anıl Şencan, 1000’den fazla işletmenin Google Adwords reklamlarını ve arama motoru optimizasyon çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

Son 2 yılda Google Türkiye’nin düzenlediği ve tüm Google AdWords reklam ajanslarının katıldığı yarışmalarda Platin, Altın ve Gümüş kategorilerinde ödüle layık görülen Destex Reklam, Google Adwords reklamlarıyla beraber, Arama Motoru Optimizasyonu, Sosyal Medya Yönetimi, Facebook Reklamları, Youtube Reklamları, Google GDN&Remarketing alanlarında da hizmet veriyor. Müşterileri arasında birçok ünlü firma bulunan Destex Reklam, müşterilerinin beklentilerine en uygun hizmeti seçmesine olanak sağlıyor. 
 
Google Reklam ajansı Destex’in kurucu ortaklarından Anıl Şencan, 1000’den fazla işletmenin Google Adwords reklamlarını ve arama motoru optimizasyonu çalışmalarını yürüttüklerini söyleyerek “Türkiye’de sayılı ajansın sahip olabildiği kurumsal kalitedeki web sitesi performans analizi aracı olan Google Analytics sertifikasına sahibiz. Ayrıca 2009 yılından itibaren Google Partners programı ve 2011 yılından itibaren İAB Türkiye üyesi olarak müşterilerine kaliteli hizmetin yanında güven de sunuyoruz.” dedi.
Google Türkiye’nin düzenlediği ve tüm Google AdWords reklam ajanslarının katıldığı yarışmalarda Platin, Altın ve Gümüş kategorilerinde ödüle layık görülen Destex Reklam, Google Adwords reklamlarıyla beraber, Arama Motoru Optimizasyonu, Sosyal Medya Yönetimi, Facebook Reklamları, Youtube Reklamları, Google GDN&Remarketing alanlarında da hizmet vermeye devam ediyor. Google Reklam ajansı Destex’in kurucu ortaklarından Anıl Şencan, 1000’den fazla işletmenin Google Adwords reklamlarını ve arama motoru optimizasyonu çalışmalarını yürüttüklerini söyleyerek “Müşterilerilerimiz arasında birçok önemli firma var. Onların beklentilerine uygun hizmeti seçmesine olanak sağlıyoruz." dedi. Şencan, "Türkiye’de sayılı ajansın sahip olabildiği kurumsal kalitedeki web sitesi performans analizi aracı olan Google Analytics sertifikasına sahibiz. Ayrıca 2009 yılından itibaren Google Partners programı ve 2011 yılından itibaren İAB Türkiye üyesi olarak müşterilerine kaliteli hizmetin yanında güven de sunuyoruz.” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir