SPOR - 16 Şubat 2017 Perşembe 00:36

Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçı şifresiz kanalda izle | BJK Hapoel saat kaçta şifresiz veren kanallar

A
A
A
Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçı şifresiz kanalda izle | BJK Hapoel saat kaçta şifresiz veren kanallar

UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail'in Hapoel Beer Shevatakımına konuk olacak Süper Lig lideri Beşiktaş'ta tek hedef rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmek. Peki Beşiktaş UEFA Kupası maçında Hapoel Beer Sheva ile saat kaçta oynayacak ve Beşiktaş Hapoel maçı saat kaçta başlayacak, maç şifreli mi şifresiz mi? İşte aklınıza takılan bu soruların cevabı ve BJK Hapoel Sheva maçı canlı şifresiz kanalda izle linki...

Hapoel Beer Sheva'ın yıldızı Beşiktaş'a karşı yok

Beşiktaş'ın bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geleceği Hapoel Beer Sheva takımında maça saatler kala büyük bir şok yaşanıyor. Takımın en etkili isimlerinden biri olan on numara pozisyonunda oynayan Buzaglo sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Takımın değişmezlerinden olan Portekizli stoper Vitor ve Macar sol bek Korhut'tan da yoksun olan İsrail ekibi Beşiktaş maçına saatler kala Buzaglo'dan gelen kötü haberle büyük bir darbe daha yedi.

Bu sezon takımına 5 gol 3 asistle katkı yapan 29 yaşındaki başarılı oyuncu Buzaglo'nun bu sezon İnter'i deplasmanda yendiği maçta müthiş bir gol atarak galibiyetin mimarı olmuştu.

Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bu akşam İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva'ya konuk olacak Beşiktaş, avantajlı skor için sahaya çıkacak. UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 3. olarak Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan siyah-beyazlı takım, son 32 turunda rakibiyle ilk maçını deplasmanda oynayacak. İki takım arasındaki mücadele bu akşam TSİ 23.05'te Turner Stadı'nda oynanacak.

Mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonundan Martin Atkinson yönetecek. Beerşeba kentindeki mücadelede Atkinson'ın yardımcılıklarını Stephen Child ve Stuart Burt yapacak. 

BEŞİKTAŞ İSRAİL’E GİTTİ

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında Hapoel Beer-Sheva ile karşılaşacak olan Beşiktaş, İsrail'e gitti.
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında TSİ 23.05’te Turner Stadı’nda Hapoel Beer-Sheva ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlılar, Hapoel Beer-Sheva maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Tel Aviv’e gitti. Teknik Direktör Şenol Güneş, Hapoel Beer-Sheva maçı kafilesine 21 futbolcu dahil etti.

Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçı şifresiz kanalda izle | BJK Hapoel saat kaçta şifresiz veren kanallar

Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda izlenecek?

Maç geç saatlerde başlıyor. Deplasmana giden Kartal, maçı İsrail'de oynuyor. 23:05'te başlayacak olan maç Tivibu Spor 2'den canlı olarak yayınlanacak.


MAÇ BİLGİLERİ

Maçın saati: 23:05

Maçın günü: 16 Şubat 2017 (Perşembe)

Stadyum: Turner Stadı

Maçın hakemi: 

Canlı Yayın: Tivibu Spor 2 (Şifreli)

Canlı anlatım: İha.com.tr 


İŞTE BEŞİKTAŞ HAPOEL BEER MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Klik Sport
Fox Soccer 2GO
O2TV Football
Sport Tv 1 (Portugal)
Eir Sport 2
Arena Sport 3 HD (Cro)
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)
Sky Sport 4 (Germany)
Sport 2 (Hungary)
SuperSport 5 Za
Sport Tv 1 (Portugal)
SuperSport Maximo 1
TV3 Sport 1 (den)
Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway
ViaPlay (denmark)
ViaPlay (finland)
ViaPlay (norway)
ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2 Frekansı
Astra Uydusu
Frekans: 12188
Sembol: 27500
Polarizasyon: (H) Yatay

Bt Sport 2 Frekansı
Uydu Adı: Astra 2E
Frekansı:11.386
Sembol:29500
Fec :3/4
Polarizasyon: (V) Dikey

Hapoel Beer Sheva – Beşiktaş maçını İdman TV veya AZ TV’den yayınlanmayacaktır. Ayrıca maçı veren Hotbird kanalları ve Arap kanalları oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçı şifresiz kanalda izle | BJK Hapoel saat kaçta şifresiz veren kanallar

Şenol Güneş: "Avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hapoel Beer Sheva deplasmanından avantajlı bir skorla dönmek istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda yarın Beşiktaş, deplasmanda İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi maçın oynanacağı Turner Stadyumu'nda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Cenk Tosun basın toplantısı düzenledi. Teknik Direktör Şenol Güneş, rakiplerinin UEFA Avrupa Ligi’nden ikinci olarak çıktığını belirterek, "Biz de Şampiyonlar Ligi’nden geldik. Grubuna baktığımızda güçlü rakiplerle oynadılar ve gruptan çıktılar. Büyük bir başarı. Kendi liginde de oldukça başarılı işler yaptı. Küçük bir kentin büyük bir takımı durumunda, iyi oyuncuları var. Yaş olarak büyük olmasına rağmen dinamizmi de yüksek olan bir takımla oynayacağız. Futbol anlayışları da oldukça iyi kompakt. Tempolu, hızlı oynayabilen bir takım. Teknik oyuncuları da var. Zor bir maç olacak. İki iyi takımın oynayacağı bu iki maçta yarınki maç ilk maç olacak. Avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz. Kendi adımıza futbol adına en iyi oyunu sunarak sonuç almak istiyoruz. Hak ettiğimiz sonuçları bekliyoruz. Hak etmediğimiz zaman yenilince de üzülüyoruz. Yeniden kendimizi test edip, çalışıp, geliştirip diğer maçları kazanmaya çalışıyoruz. Yarın da öyle olacaktır. Yarınki maçta 21 oyuncumuz burada. Onlardan bir 11 yapacağız ve 18 yapacağız. Takım olarak en güzel futbolu oynamaya çalışacağız” dedi.

Cenk Tosun: "Yüzde yüz hazırız"

Siyah-beyazlı takımın golcü oyuncusu Cenk Tosun ise kendilerini zor bir maçın beklediğini belirterek, "Rakip takımı iyi analiz ettiğimizi düşünüyoruz. Güçlü bir takımla oynayacağız. Zayıf taraflarını, iyi taraflarını biliyoruz. İyi analiz ettik. İkinci maça avantajlı çıkmak için buradan güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz. Burada kendi sahalarında iyi takımları elediler. Hepsinin bilincindeyiz. Ama biz takım olarak gerçekten bu maça yüzde yüz hazırız. Bugün son idmanda son taktiklerin üzerinden geçip yarınki maçtan puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu. (Rıdvan Turşak / İHA)

Oynadıkları son iki maçtan yenilgiyle ayrılmalarının üzüntü verici olduğunu da ifade eden Tosun, sözlerini şöyle tamamladı:
"Çok fazla takılmamaya çalışıyoruz ama maçlardan sonra birleşip konuşuyoruz. Hapoel Beer-Sheva maçına odaklanmaya çalıştık. Yüzde yüz hazırız. Takımdaki hava gerçekten güzel. Herkes yüzde yüz hazır. Herkesin neşesi yerinde. İnşallah yarın buradan güzel sonuçla döneceğiz.” 

Süper Lig lideri Beşiktaş'ta tek hedef rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmek. Peki Beşiktaş UEFA Kupası maçında Hapoel Beer Sheva ile saat kaçta oynayacak ve Beşiktaş Hapoel maçı saat kaçta başlayacak, maç şifreli mi şifresiz mi? İşte aklınıza takılan bu soruların cevabı ve BJK Hapoel Sheva maçı canlı şifresiz kanalda izle linki...

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.