GENEL - 05 Eylül 2020 Cumartesi 03:18

İhlas Holding'in acı günü: Bülent Gençer Ağabey’i kaybettik

A
A
A
İhlas Holding'in acı günü: Bülent Gençer Ağabey’i kaybettik

Ömrünü ülkesine, milletine ve dinine hizmet etmeye adayan Bülent Ağabey, İhlas Holding bünyesinde pek çok görev icra etti.

İhlas Holding’in sembol isimlerinden Bülent Gençer, 79 yaşında hayatını kaybetti. İhlas Vakfı kurucularından, İhlas Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Bülent Gençer Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı olan Bülent Ağabey; ömrünü ülkesine, milletine ve dinine hizmet etmeye adamış, çevresinde çok sevilen ve sayılan bir isimdi. 1941 yılında İstanbul’da doğan Bülent Gençer, 1962 yılında Kara Harp Okulu’nu tamamlayarak Türk Silahlı Kuvvetleri’nde göreve başladı. 1964 yılında Çapa Eğitim Enstitüsü Fen Bölümü’nden mezun olan Gençer, muvazzaf subaylıktan emekli olarak 1966 yılında öğretmenlik yapmaya başladı. Bu dönemde İstanbul İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi’ne de devam ederek 1969 yılında mezun oldu. Aynı yıl İhlas Grubu’na katılan Bülent Gençer, Türkiye Takvimi’nin namaz vakitlerini hesaplama başta olmak üzere çeşitli şirketlerde farklı görevler üstlenmişti. Bülent Ağabey’in cenaze namazı bugün 15.00’da Eyüp Kâşgari Dergâhı’nda kılınacak ve Eyüpsultan Mezarlığında ebediyete uğurlanacak. Türkiye gazetesi olarak Bülent Ağabeyimize Allahü tealadan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

İhlas Holding'in acı günü: Bülent Gençer Ağabey’i kaybettik
İhlas Holding'in acı günü: Bülent Gençer Ağabey’i kaybettik

 

BÜYÜK VELİNİN HUZURUNDA

Ankara Bağlum’da medfun bulunan büyük İslam âlimi Seyyid Abdülhakim Arvasi hazrtlerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İmam Hatip Lisesinden öğretmeni olan Bülent Gençer ağabey eşlik etmişti. (2018)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet TFF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Ağrı Kadın Futbol Takımı, yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuklara rağmen sahasında Kahramanmaraş Anadolu Spor Kadın Futbol Takımı’nı 4-1 mağlup etti. Ağrı’da dünden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadı karla kaplandı. Maçın oynanabilmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak koordinesinde sabah erken saatlerde başlatılan çalışmalarla saha zemnindeki kar kütlesi temizlendi. Yaklaşık 3 saat gecikmeli başlayan karşılaşma, olumsuz hava şartlarına rağmen oynandı. Kar yağışının ardından etkisini artıran dondurucu soğuk, futbolcuları zorladı. Karşılaşma boyunca sahadaki oyuncular kadar yedek kulübesindeki futbolcular da soğuktan korunmak için battaniyelere sarıldı. Zorlu hava şartlarında oynanan mücadelede ev sahibi ekip, oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı. Ağrı Kadın Futbol Takımı’na galibiyeti getiren golleri İrem, Esma, Müjde ve Hasret (penaltıdan) kaydetti. Konuk ekip Kahramanmaraş Anadolu Spor Kadın Futbol Takımı’nın tek golü ise birinci yarıda geldi. Karşılaşmayı Şeker Fabrikası Müdürü Kürşat Erdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Yıldırım ve Ağrı 1970 Spor Kulübü Asbaşkanı Tekin Yuşan tribünden takip etti. Maçın ardından açıklamada bulunan Ağrı Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Önder Tunay, zorlu şartlara rağmen sahada mücadeleyi bırakmayan futbolcularını tebrik etti. Tunay, hava koşullarının oyunu zorlaştırdığını ancak takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu ifade etti. Futbolcular ise karşılaşma sonrası yaptıkları açıklamada, havanın çok soğuk olduğunu ancak sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.