ASAYİŞ - 05 Ağustos 2015 Çarşamba 03:29

İnşaattaki göçük mahalleliyi sokağa döktü

A
A
A
İnşaattaki göçük mahalleliyi sokağa döktü

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde, yurt inşaatı temelinde meydana gelen göçükten dolayı, ev ve iş yerlerinde çatlak oluştu iddiası mahalle sakinlerini sokağa döktü.

Sarıyer, Hadımkoruyolu Caddesi, 206. Sokak üzerinde bulunan öğrenci yurdu inşaatının temelinde, geçtiğimiz günlerde meydana gelen toprak kayması vatandaşı korkuttu. İnşaatın temelinde meydana gelen göçükten dolayı ev ve iş yerlerinde maddi hasar ve çatlakların oluştuğunu iddia eden mahalle sakinleri evlerine girmeye korkuyor. Şantiyenin bulunduğu cadde üzerinde bulunan bir lokantanın duvarında ve bir oto yıkamacının zemininde de çatlaklar oluştu.

Lokanta sahibi Tunay Meden: “Bu özel bir üniversitenin kız yurdu şantiyesinde, göçük oldu. O akşam benim dükkânımda 15 santimetreye yakın yarıklar oldu. Yarılmalar oldu. Bütün dükkân bir birini bıraktı. Hiç kimse gelmedi. Herhangi bir makamdan hiç kimse gelmedi. Üniversite yetkilileri de gelmedi. Şantiye şefi de gelmedi. Şu an bu inşaatta göçük olabilir. Dükkânımla beraber, müşteri de göçük altında kalabilir. Yani çocuklarda bu mahallede gidip geliyor. Trafiğe de açık kamyonlar gelip gidiyor. Benim tek istediğim. Şantiye şu anda mühürlenmiş ama hiçbir işlem yapılmıyor. Buranın altından dere geçiyor. Her an burası büyük bir faciaya sebep olabilir. Bütün mahallede yarıklar var. Benim yan tarafımda yarık var lağım suyu oradan çıkıyor” dedi.

MUSTAFA BİÇER

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Ziraat Türkiye Kupası: Beşiktaş: 0 - MKE Ankaragücü: 0 (İlk yarı) Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş, sahasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle geçildi. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 21. dakikada Rashica’nın savunma arkasına attığı pasta topla buluşan Semih Kılıçsoy’un ceza sahası içi sağ çaprazdan sert şutunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. 29. dakikada Rashica’nın sağ çaprazdan ortasında uzak kale direğinde iyi yükselen Muçi’nin kafa vuruşu sonrası meşin yuvarlak kaleci Ertaç’ta kaldı. 31. dakikada Muçi’nin ceza sahası dışı sağ çaprazdan sert vuruşunda top sol kale direğinin dibinden auta gitti. 40. dakikada Bassogog’un pasında topla buluşan Flips’in sağ çaprazdan vuruşunda top yakın kale direğinin yanından auta gitti. 44. dakikada paslaşarak kullanılan sert vuruşta Muçi’nin sol çaprazdan sert şutunda kaleci Ertaç’ın sektirdiği top Rashica’nın önünde kaldı. Bu oyuncunun sağ taraftan ortasında savunmadan seken topa Semih’in vuruşunda kaleci Ertaç tekrar topu uzaklaştırdı. Hakemler: Zorbay Küçük, Erdem Bayık, Murat Tuğberk Curbay Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Necip Uysal, Colley, Masuaku, Al Musrati, Salih Uçan, Ghezzal, Muçi, Rashica, Semih Kılıçsoy Yedekler: Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Cenk Tosun, Aboubakar, Chamberlain, Worrall, Muleka, Emrecan Terzi, Gedson Teknik Sorumlu: Serdar Topraktepe MKE Ankaragücü: Ertaç Özbir, Kitsiou, Radakovic, Mert Çetin, Mujakic, Tolga Ciğerci, Bassogog, Flips, Efkan Bekiroğlu, Chatzigiovanis, Bajic Yedekler: Bahadır Han Güngördü, Atakan Çankaya, Moreira, Rodrigues, Sowe, Ali Kaan Güneren, Arda Ünyay, Cephas, Macheda, Kazım Karataş Teknik Direktör: Emre Belözoğlu Sarı kartlar: Jonas Svensson, Mert Günok (Beşiktaş) Riad Bajic, Emre Belözoğlu (Teknik direktör) (MKE Ankaragücü)