YEREL HABERLER - 10 Haziran 2013 Pazartesi 12:30

ÜMİT ÇOCUKLARI DERNEОİ`NDEN PİLAV GÜNÜ

A
A
A
ÜMİT ÇOCUKLARI DERNEОİ`NDEN PİLAV GÜNÜ

Konya`nın Seydişehir ilçesinde Ümit Çocukları Derneği tarafından geleneksel hale getirilen 8.`si düzenlenen pilav günü renkli görüntülere sahne oldu.
Bir çay bahçesinde düzenlen geleneksel 8. Pilav Günü`ne Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, AK Parti ilçe yönetimi, MHP İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu başkanları, engelli aileleri ve davetliler katıldı.
Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, yaptığı konuşmada, ``Seydişehir`de çıta yükselmiş. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Son 1 ay içerisinde sizlere yönelik çok güzel programlar yapıldı. Belirli günlerde değil yılın her günü sizleri anıyoruz. İlçe genelinde bin 17 engeli olan vatandaşımıza ulaşılmış durumda. Bu anlamda destek evren herkese teşekkür ediyorum``˜` şeklinde konuştu.
Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya ise, ``2002 yılında Abdulkadir Çat beyin il engeli kaldırmak adına kurduğu Ümit Çocukları Derneğinin sekiz yıldır başkanlığını yapıyorum. Bu süre zarfında engellilerin toplumda yer almaları için öz veriyle çalıştık. Toplumun engellilere kucak açması bizleri mutlu ediyor. Engelli ailelerinin de derneğimize sahip çıkmasını istiyoruz. Sekizincisini düzenlediğimiz pilav günümüze katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum`` şeklinde konuştu.
Program, Müzisyen Dursun Koçyiğti`in verdiği konserle devam etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir