ASAYİŞ - 29 Kasım 2015 Pazar 17:25

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden 'Türkan Elçi' açıklaması

A
A
A
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden 'Türkan Elçi' açıklaması

Hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin eşi Türkan Elçi’yi Twitter hesabından tehdit ettiği iddia edilen polis memuru ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı.

Hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin eşi Türkan Elçi’yi Twitter hesabından tehdit ettiği iddia edilen polis memuru ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Adı geçen personelle yapılan ilk görüşmede böyle bir Twitter hesabının olmadığını beyan etmesine rağmen, hesabın adı geçen kişiye ait olup olmadığı ve içeriği ile ilgili inceleme başlatılmıştır" denildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin eşi Türkan Elçi’yi Twitter hesabından tehdit ettiği iddia edilen polis memuru ile ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "28.11.2015 tarihinde Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerin gerçekleştirdiği silahlı saldırı esnasında çıkan çatışmada hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin eşi Türkan Elçi’nin, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis olan G.E.’nin Twitter hesabından yazıldığı iddia edilen tehdit vs. konusu ile ilgili olarak; adı geçen personelle yapılan ilk görüşmede böyle bir Twitter hesabının olmadığını beyan etmesine rağmen, hesabın adı geçen kişiye ait olup olmadığı ve içeriği ile ilgili inceleme başlatılmıştır." 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir