MAGAZİN - 06 Haziran 2008 Cuma 09:57

İşte Abramoviç'in 'altın musluklu' sarayı

A
A
A
İşte Abramoviç'in 'altın musluklu' sarayı

Rus iş adamı ve Chelsea Kulübü'nün sahibi Roman Abramoviç Temmmuz ayında tatilini Bodrum'da geçirecek

Ünlü Rus iş adamı ve Chelsea Kulübü'nün sahibi Roman Abramoviç, Temmuz ayı içerisinde tatil yapmak için Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde bulunan Calista Luxury Resort Otel'de konaklayacak. Bin 500 metrekarelik bir alana sahip olan Abramoviç'in tatilini geçireceği villa 'Leo'nun duvarları Swarovski taşlarıyla kaplı.

İki kattan oluşan villada asansörlerin bulunması dikkat çekerken musluk, peçetelik, sabunluk ve çöp bidonları 24 ayar altın kaplamadan oluşuyor. 9 yatak odasının bulunduğu VİP hizmeti veren villada helikopter pisti, özel havuz, özel resepsiyon, özel restoran, oyun salonları, sinema salonu, Türk hamamları bulunuyor.

Ünlü Rus tenisci Sharapova'nın da tatilini geçireceği öğrenilen 'Leo' isimli villada ayrıca özel tenis kortu ve mini golf sahası bulunuyor. Yaklaşık 3 milyon dolara malolduğu öğrenilen villada iş adamı Abramoviç'in korumaları için ayrıca özel odalar bulunuyor.

Otelin büyük bir özen içinde inşa edildiğini söyleyen otelin Rus halkla ilişkiler görevlisi İnna Cheenyavskaya, 'Leo' isimli villanın zengin iş adamları için tasarlandığını belirterek "Onların rahatı için spor ve sosyal aktiviteler düşünüldü. Buraya dünyanın birçok yerinden ünlü iş adamları gelip cenneti yaşıyor" dedi.

Bu arada villa çevresinde peyzaj çalışmaları yapan işçiler de Abramoviç'in geleceği için heyecanlı olduklarını ve onun rahatı için peyzaj çalışmalarını daha özenli yaptıklarını söylediler.

SÜLEYMAN ELÇİN / ŞÜKRÜ TOPGÜL - ANTALYA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir