SPOR - 31 Mayıs 2021 Pazartesi 11:42

İzmir kulüplerinden Anadolu Efes’e tebrik

A
A
A
İzmir kulüplerinden Anadolu Efes’e tebrik

İzmir’in spor kulüpleri Pınar Karşıyaka, Altay, Altınordu ve Göztepe, Euroleague’de 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes’i sosyal medyadan mesaj yayınlayarak tebrik etti.

Anadolu Efes, dün akşam oynanan Euroleague final karşılaşmasında Barcelona’yı 86-81 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. 2017’de Fenerbahçe Beko ile kazanılan şampiyonluğun ardından Euroleague kupası 4 yıl aradan sonra yeniden Türkiye’ye gelmiş oldu. Anadolu Efes’in büyük başarısı uluslararası çapta takdir toplarken, Türkiye’deki spor kulüpleri de Anadolu Efes’e tebrik mesajları yayınlandı.

İzmir’in spor kulüpleri Pınar Karşıyaka, Altay, Altınordu ve Göztepe de sosyal medya hesaplarından mesaj yayınlayarak Anadolu Efes’in şampiyonluğunu kutladı. Kulüplerin paylaşımları kısa sürede yüzlerce etkileşim aldı.

Salih Yılmazsoy
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale Kırıkkale’de "kız meselesi" nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı: 5 gözaltı Kırıkkale’de iki grup arasında "kız meselesi" nedeniyle çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi yaralanırken, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Olayın ardından firar eden 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Olay, Sanayi Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, O.D. (29), Y.K.K. (21), Y.Ö. (19) ile M.D. (19), T.C. (21), Y.K. (21), M.D. (17), M.K. (23), H.M.C. (23), U.K. (18) ve A.A.U. isimli şahıslar arasında "kız meselesi" nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine, O.D. tüfekle, Y.Ö. bıçakla, Y.K.K. ise darp edilerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren 3 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırının ardından araçla kaçan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla bağlantılı olduğu belirlenen H.M.C., U.K. ve A.A.U. isimli firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. Silahlı kavganın yaşandığı bölgede Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan çalışmada, bir adet tabanca ile 4 adet kovan ele geçirildi. Şüphelilerin yakalandığı araçta ise bir adet av tüfeği ve sentetik ecza hapı bulundu. Şüpheliler hakkında "kasten yaralama", "mala zarar verme" ve "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlarından adli işlem başlatılırken, her iki tarafın da çeşitli suçlardan sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.