GÜNDEM - 18 Mayıs 2015 Pazartesi 14:10

İzmir'de hastaneye kaldırılan işçi sayısı 40'a ulaştı

A
A
A
İzmir'de hastaneye kaldırılan işçi sayısı 40'a ulaştı

İzmir'in Aliağa ilçesindeki limanda çalışan ve iddialara göre yedikleri kahvaltıdan rahatsızlanarak gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedavi altına alınan işçi sayısı 40'a ulaştı.

Olay sabah saatlerinde Aliağa ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, limanda taşeron olarak çalışan işçiler, sabah kahvaltısını yaptıktan bir müddet sonra mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı şikayetiyle aniden rahatsızlandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, rahatsızlanan işçilere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Şuana kadar zehirlenme şüphesiyle 40 işçinin Aliağa Devlet Hastanesine başvurduğu ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bazı işçiler ise, sabah kahvaltısında yedikleri peynirden dolayı rahatsızlandıklarını ileri sürdü. Tedavisi tamamlanan işçilerden bir kısmının da taburcu edildiği bildirildi.

TARIK DEMİR

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İETT otobüsü patates yüklü kamyonete çarptı: Seyyar satıcı, şoförü "canını alacağım" diye tehdit etti Gaziosmanpaşa’da İETT otobüsü iddiaya göre hatalı yere park eden seyyar satıcının patates yüklü kamyonetine çarptı. Kazanın ardından ikili arasında kısa süreli arbede yaşanırken, şoförün kolu kırıldı. Kaza anı ve seyyar satıcının otobüs şoförü Uğur Sezer’i canıyla tehdit ettiği anlar ise cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, Cumartesi günü saat 19.15 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halinde olan İETT otobüsü yol kenarında hatalı şekilde park eden seyyar satıcının kamyonetine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle IETT otobüsünün camları kırılırken, patates yüklü kamyonette de hasar meydana geldi. Kazanın ardından aracından inen İETT şoförü ve seyyar satıcı arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa süreli bir arbedeye dönüştü. Arbede sırasında İETT şoförünün kolunu kırıldı. Kaza anı ve kazanın ardından çıkan olaylar kameraya yansıdı. “Canını alacağım” Ardından İETT şoförü Uğur Sezer otobüsün içine binerek kapıları kilitledi. Hatalı noktaya aracını park ederek seyyar satıcılık yapan şüpheli ise şoför Uğur Sezer’i tehdit ederek otobüsün kapısını yumruklamaya başladı. Otobüsün kapılarına vuran seyyar satıcı, şoför Uğur Sezer’i “Geri al geri, tente düşecek, harbi canını alacağım, o kapıyı erkeksen aç” şeklinde tehdit etti. Şoför ise cama vuran seyyar satıcıyı uyararak, "Cama vurma bekle, yasak geri alamam bekle, kardeş polis gelsin" dedi. Seyyar satıcının otobüsü yumruklayarak Uğur Sezer’i tehdit ettiği anlar ise cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi.