ASAYİŞ - 06 Şubat 2023 Pazartesi 05:42

Kahramanmaraş'taki deprem birçok şehirde hasara neden oldu

A
A
A
Kahramanmaraş'taki deprem birçok şehirde hasara neden oldu

Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde meydana gelen deprem birçok ilde hasara neden oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat: 04.17 sıralarında Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem birçok ilden hissedildi. Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’den de kuvvetli hissedilen deprem nedeniyle panik yaşandı.

Kahramanmaraş'taki deprem birçok şehirde hasara neden oldu

Deprem nedeniyle Adana, Osmaniye ve Hatay'da da bazı yapıların zarar gördüğü bildirildi. Tüm ekiplerin seferber edildiği illerde çalışmaların sürdüğü aktarıldı.

Deprem Bitlis’te de şiddetli bir şekilde hissedildi

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem Bitlis, Van ve Muş’ta da şiddetli bir şekilde hissedildi.

Kahramanmaraş'taki deprem birçok şehirde hasara neden oldu

Depremde Osmaniye'de de bina yıkıldı

Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde meydana gelen deprem de Osmaniye'de de ilk bilgilere göre bir bina yıkıldı, birçok yapıda hasar meydana geldi.

Kahramanmaraş'taki deprem birçok şehirde hasara neden oldu

Deprem Mersin'de de şiddetli hissedildi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem Mersin'de de şiddetli hissedildi.

Kahramanmaraş'taki deprem birçok şehirde hasara neden oldu

Elazığlılar geceyi dışarıda ateş yakarak geçiriyor

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem Elazığ’da da hissedildi. Depremden etkilenenler, evlerinin önünde yaktıkları ateşin başında geçiriyor.

Kahramanmaraş'taki deprem birçok şehirde hasara neden oldu

Siirt’te hissedilen şiddetli deprem vatandaşı sokaklara döktü

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.4 şiddetinde meydana gelen deprem Siirt'te de hissedildi.
Merkez Üssü Pazarcık olan İlçede 7,4 büyüklüğündeki deprem, 7 kilometre derinlikteolurken, depremin etkisi Siirt’te hissedildi. Paniğe kapılan vatandaşlar boş alanlara ve sokaklara indi.

Kahramanmaraş'taki deprem birçok şehirde hasara neden oldu

Malatya’da çok sayıda bina çöktü, enkazda aramalar sürüyor

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.4 büyüklüğündeki depremde Malatya’da da çok sayıda bina çöktü. Enkazda kalan vatandaşları kurtarmak için çalışmalar sürüyor.

Deprem Adana'da da yıkıma neden oldu

Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde meydana gelen depremde Adana merkez ve ilçelerinde bazı yapıların yıkıldığı, çok sayıda binanın da hasar gördüğü bildirildi. Ekiplerin şehir genelindeki enkazlar da kurtarma çalışması yaptığı kaydedildi.

Kahramanmaraş'taki deprem birçok şehirde hasara neden oldu

Deprem Hatay'da da yıkıma neden oldu

Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde meydana gelen depremde Hatay'da da bazı yapılar yıkıldı, çok sayıda bina da hasar gördü.

Kahramanmaraş'taki deprem birçok şehirde hasara neden oldu

Deprem Erzincan’da da hissedildi

Bu gece saatlerinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem, birçok ilde olduğu gibi Erzincan’da da hissedildi, vatandaşlar deprem sonrası kendini dışarı atarak akaryakıt istasyonlarına akın etti.

Elazığ’da 9 katlı binanın duvarları yıkıldı

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem birçok ilde olduğu gibi Elazığ’da da hissedildi. Depremde Elazığ’da 9 katlı bir binanın giriş kısmının duvarları yıkıldı. Binada yaşayan vatandaşlar, ekipler tarafından tahliye edilerek toplanma alanlarına götürüldü.

Kahramanmaraş depremi Aksaray'da da hissedildi

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğündeki deprem İç Anadolu Bölgesi'nin birçok ilinde olduğu gibi Aksaray'da da hissedildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Arda Güler boş geçmedi, Real Madrid farklı kazandı İspanya La Liga şampiyonu Real Madrid, konuk ettiği Alaves’i 5-0 mağlup ederken, maça sonradan giren Arda Güler de 1 gole imza attı. La Liga’nın 36. haftasında Real Madrid, sahasında Alaves ile karşılaştı. Santiago Bernabeu’da oynanan müsakada ev sahibi 10. dakikada 1-0 öne geçti. Toni Kroos’un ortasında Jude Bellingham’ın arka direkten içeriye çevirdiği top doğrudan kaleye giderek filelerle buluştu. Eflatun-beyazlılar, ataklarını sıklaştırırken, 27. dakikada Camavinga ceza sahası içerisinde son çizgiye inerek çevirdiği meşin yuvarlağı Vinicius Junior tek dokunuşla topu ağlara gönderdi. Jude Bellingham’ın pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Valverde sert şutunda gole imza attı ve ev sahibi bu golle soyunma odasına 3-0 önde girdi. 70. dakikada Vinicius Junior, Bellingham’ın pasında dar açıdan yaptığı vuruşta farkı 4’e çıkardı. Arda Güler’den ligde 4. gol Alaves karşısında 62. dakikada oyuna giren milli futbolcu Arda Güler, 81. dakikada fileleri havalandırdı. Sol kanattan topla ilerleyen Rodrygo, ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşta savunmadan seken topa düzgün bir vuruş yapan Arda, takımının 5. golünü attı. 19 yaşındaki futbolcu, 9 kez forma giydiği ligde 4. kez gol sevinci yaşadı. Real Madrid, üst üste 9. maçını kazanırken son 4 maçta kalesini gole kapattı. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri puanını 93’e yükseltti. Bellingham 19, Vinicius 15. golüne ulaştı Real Madrid’in şampiyonluğunda önemli paya sahip olan Jude Bellingham, oynadığı son 3 lig maçında da fileleri havalandırdı. 20 yaşındaki orta saha, 27. maçında 19. golüne ulaştı. İngiliz futbolcu bu maçta 2 de asiste imza atarak 3 gole doğrudan katkı sağladı. Takımın en önemli hücum oyuncularından Vinicius Junior ise ligde 15. kez gol sevinci yaşadı. Brezilyalı futbolcu La Liga’da 25 karşılaşmada görev yaptı.