ASAYİŞ - 26 Mayıs 2017 Cuma 16:26

Kaldırıma çekilen ip kafasını koparttı

A
A
A
Kaldırıma çekilen ip kafasını koparttı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde kaldırımdaki elektrik direği ile ağaca bağlanan ipin kafasını koparttığı motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Meydan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletiyle kaldırıma çıkıp ilerlemeye çalışan 17 yaşındaki Deniz Özkesiciler, kaldırım kenarındaki aydınlatma direği ile bahçedeki ağaca bağlanan ipi göremeyince çarptı.

Kafası kopan talihsiz sürücü olay yerinde feci şekilde can verdi. Kaza nedeniyle olay yerine giden sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirlerken polisler inceleme yaptı. Motosiklet sürücüsünün kafasının kopmasına neden olan ip incelenmek üzere emniyete götürülürken ceset ise otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde dağlık alanda, yanmış bir aracın yakınında bir şahsın cansız bedeni bulundu. Cesedin ise kafa kısmının olmadığı tespit edildi. Ölen kişinin köyde yaşayan bir çobana ait olduğu belirlenirken, Isparta Valiliği, "Vahşice işlendiği değerlendirilen cinayetin aydınlatılması ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar tüm birimlerimiz tarafından kararlılıkla ve aralıksız şekilde sürdürülmektedir" açıklamasını yaptı. Olay, sabah saatlerinde Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dağlık alanda yanmış bir aracın yakınında hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede, baş kısmı olmayan bir erkek cesedi olduğu tespit edildi. Yapılan araştırmada cesedin, köyde kayıp olarak aranan 39 yaşındaki çoban Ferdi Özdemir’e ait olduğu belirlendi. Yakınlarının bölgeye getirilerek teşhis yapmasıyla kimlik doğrulandı. Jandarma ekipleri, Özdemir’in başının gövdesinden ayrıldığını tespit ederken, bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Ferdi Özdemir’in cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Bir önceki akşama ait görüntüler ortaya çıktı Öte yandan, Özdemir’in olaydan önceki son görüntüleri de ortaya çıktı. Özdemir’in dün saat 19.55 sıralarında köyde bir markete girerek alışveriş yaptıktan sonra marketten ayrıldığı görüldü. Geceyi dağda geçirdiği belirlenen Özdemir’in ölümüne ilişkin araştırmaların sürdüğü kaydedildi. "Vahşice işlendiği değerlendirilen cinayet" Isparta Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "5 Aralık 2025 tarihinde Keçiborlu ilçemize bağlı Aydoğmuş köyünde yanmış bir aracın yakınında F.Ö. isimli vatandaşımızın vücut bütünlüğü bozulmuş cansız bedeni bulunmuştur. Vahşice işlendiği değerlendirilen cinayetin aydınlatılması ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar tüm birimlerimiz tarafından kararlılıkla ve aralıksız olarak sürdürülmektedir. Adli tahkikat, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çok yönlü şekilde devam etmektedir. Faillerin en kısa sürede yakalanıp adalete teslim edileceğinden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.