MAGAZİN - 14 Şubat 2017 Salı 22:43

Kartal’da Erol Evgin rüzgarı esti

A
A
A
Kartal’da Erol Evgin rüzgarı esti

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği 14 Şubat Sevgililer Günü programında konser veren ünlü sanatçı Erol Evgin, Kartallıları coşturdu.

Ünlü sanatçı Erol Evgin, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde konser verdi. Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen konsere Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz ile çok sayıda Kartallı katıldı. Kartallılar, Sevgililer Günü nedeniyle düzenlenen konser için Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’ne akın edince salon tıklım tıklım doldu.

Kartallıların alkışları altında sahneye çıkan ünlü sanatçı birbirinden güzel şarkılarını salonu dolduran Kartallılar için söyledi. Vatandaşlar da Erol Evgin’e eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.

Konsere ev sahipliği yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Sanatçı kimliğiyle sevgiyi güzel empoze etmesi nedeniyle Erol Evgin Kartal’a gelmesi nedeniyle teşekkür ederiz. İkinci de sevginin koşulu yoktur. Sevgi koşulsuz bir şeyi sevmektir. Kendine benzetmek değildir. Dolayısıyla sevginin önemini anlatmaya çalışmak istedik. O konuda da mesajlar verdik. Koşulsuz sevelim, insanı sevelim, doğayı sevelim, hayvanları sevelim çocukları sevelim, engellilere sevelim, ülkeyi sevelim” dedi.
 

Mustafa Bakırhan - Mustafa Biçer
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muş Malazgirt’te şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde bir araya geldi MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram’ın da katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi. Malazgirt Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi. Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri onuruna verilen iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirterek, “Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Her zaman söylüyoruz ve her daimde söylemeye devam edeceğiz, şehitler ve gazilerimiz bizim Türk halkının en önemli değerlerindendir. Milli beraberlik ve kardeşlik duygularımızın bütünleştiği bu önemli ve anlamlı Ramazan ayında hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi. Şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftar yemeğine Kaymakam Göksu Bayram, Belediye Başkanı Cengiz Altın, Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak, Malazgirt Müftüsü Memet Hakkı Ayhan, Emniyet Müdürü Serhan Türk, kurum amirleri, şehit yakınları, gaziler ve kurum amirleri katıldı. Program sonunda şehit aileleri ve gazilere çeşitli hediyeler takdim edildi.