KÜLTÜR SANAT - 18 Nisan 2023 Salı 13:52

Kiğılı, yeni sezon Ceremonia koleksiyonunu İtalya’da tanıttı

A
A
A
Kiğılı, yeni sezon Ceremonia koleksiyonunu İtalya’da tanıttı

Yeni sezon Ceremonia koleksiyonunu Milano Gelinlik ve Damatlık Fuarı’nda tanıtan Kiğılı’ya İtalyanlar yoğun ilgi gösterdi.

Erkek moda markası Kiğılı, Türkiye’yi yurt dışında temsil etmeyi sürdürüyor. Son olarak 14-17 Nisan tarihlerinde İtalya’nın moda kenti Milano’da düzenlenen Gelinlik ve Damatlık Fuarı’na katılan markanın yeni sezon Ceremonia koleksiyonu beğeni topladı. Kiğılı, gelinlik ve resmi kıyafet özelinde dünyada öncü fuarlardan ‘S Sposa Italia Collezioni Milano’nun gelinlik moda haftasında Türk markası olarak podyumda boy gösterdi. İtalyan moda markalarının yanı sıra uluslararası markaların da yer aldığı fuarda yoğun ilgi gören marka, 5 yıl önce girdiği İtalya pazarında pek çok ünlü simanın da tercih ettiği marka haline geldi.

Kiğılı, yeni sezon Ceremonia koleksiyonunu İtalya’da tanıttı

Dünyaca ünlü Milano Bridal Week’te yer almaktan mutluluk duyduklarını belirten Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, şunları söyledi: “Dünyanın öne çıkan moda devlerinin büyük rekabet içinde olduğu İtalya pazarında 5 yıldır biz de varız. Mağazamızı açtığımız ilk günden bu yana çok yol katettik. Birçok önemli markayı geride bırakıp bir İtalyan basketbol takımına sponsor olduk. Bugün de çok önemli bir fuar olan Si Sposa Italia’da yeni sezon Ceremonia koleksiyonumuzu bir defileyle tanıttık ve bunu yapan tek Türk firması olmayı başardık.”

Kiğılı, yeni sezon Ceremonia koleksiyonunu İtalya’da tanıttı

Böyle önemli bir fuarda ve defilede yer almanın, ayrıca ürünlere gösterilen ilginin kendilerine gurur yaşattığını belirten Suerdem, “Hedefimiz daha da iyi yerlere gelmek, bunun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Milano’daki fuara katılan sektörden temsilciler ve diğer katılımcılar, markanın ürünlerine büyük ilgi gösterdi. Ceremonia koleksiyonunu beğendiklerini ifade eden İtalyanlar, ürünlerin renklerden dokusuna en ince detayına kadar özenle tasarlanıp hazırlandığının belli olduğunu söyledi.

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.