KÜLTÜR SANAT - 26 Haziran 2023 Pazartesi 09:24

Komedi filmi ‘C Takımı’ için hazırlıklar başladı

A
A
A
Komedi filmi ‘C Takımı’ için hazırlıklar başladı

Kısa aralıklarla çektiği filmlerle sinema sektörüne hareket getiren Yapımcı Vahdet Erdoğan, komedi filmi olan ‘C Takımı’ için hazırlıklara başlandığını duyurdu.

Yapımcı Vahdet Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla üçüncü filmi ‘C Takımı’ için hazırlıkların başladığını duyurdu. Erdoğan, bu kez filmin genel hikayesini de yazdı. 90’lı yıllarda lisede arkadaş olan bir grubun 30 yıl sonra yaşadıklarının anlatıldığı komedi filminin senaryosunu Barış Başar yazdı. Nasipse Olur ve Sil Baştan Kaynanam filmlerinin ardından yeni bir komedi filmine hazırlanan Erdoğan’ın sahibi olduğu Greenart’ın ofisinde filmin cast çalışmaları devam ediyor. Genel hikayesini Vahdet Erdoğan’ın, senaryosunu Barış Başar’ın yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Bora Onur oturuyor. 90’lı yıllarda lisede başlayan arkadaşlıklarını 30 yıl boyunca sürdüren bir kadın, beş erkek ana karakterin olduğu filmde oyuncuların büyük çoğunluğu belli oldu. Sil Baştan Kaynanam’ı Sivas’ta, Nasipse Olur’u Sinop’ta çeken ekip, üçüncü filmlerine İstanbul Beykoz’da başlayarak yine bir Anadolu kasabasında devam edecek.

Filmle ilgili heyecanlı olduklarını dile getirerek hazırlıklardan paylaşımlar yapan Vahdet Erdoğan, “Üçüncü filmin hazırlıklarına başladık. Ana karakterler için oyuncuların belirlenmesi konusunda titizlikle çalışıyoruz. Ağustos ayında çekimlere başlamayı düşünüyoruz. Yeni bir hikaye, yeni bir ekip, yeni bir başlangıç tatlı bir telaş içindeyiz” dedi.

Komedi filmi ‘C Takımı’ için hazırlıklar başladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Bodrum’da kedi ve köpek katliamı Muğla’nın Bodrum ilçesinde 5 köpek ve 2 kedi zehirlendi. Hayvanlardan 3’ü yapılan müdahale ile kurtulurken, 4’ü telef oldu. Yalıçiftlik Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bırakılan zehir, mahalleye bir ay önce taşınan Gizem Sümer’in köpeğinin zehirlenmesine neden oldu. Köpeğini ölü bulan Sümer, evinin çevresinde ölü halde başka bir köpek ile bir kedi de buldu. Bölgede yapılan aramada Sümer’in komşunun 3 köpeği de zehirlenmiş halde bulundu. 3 köpek ise, sahiplerinin erken fark etmesiyle müdahale edilerek kurtarıldı. Aynı bölgede inşaat işçileri tarafından da bir kedinin zehirlenmesi sonucu telef olduğu belirlendi. 6 aylık Yoda isimli köpeği telef olan Gizem Sümer, "Ben Yalıçiftlik’e yeni taşındım. Bir ay oldu. Dün maalesef köpeğimi ölü buldum, zehirlenmiş. Dün akşam da bir tane ölü kedi buldum. Bu sabah evimin bahçesinin yukarısında bir ölü köpek daha buldum. Bir komşumun 3 tane köpeğini zehirlemişler. Onlar fark edip zeytinyağı içirmişler. Kusunca iyileşmişler, bir tanesi pek iyi değilmiş. Onlara köylülerden birisi köpeklerini öldüreceğini söylemiş fakat kim yaptı, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Kameralara bakacağım ama ben başka hayvanların da başka bu şekilde ölmesini istemiyorum. Elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum. Bodrum Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’nden gelip ölü köpekleri aldılar" diyerek hayvanların zehirlenmesine tepki gösterdi.