SPOR - 05 Temmuz 2014 Cumartesi 12:24

Konak Belediyespor’a milli takviye

A
A
A
Konak Belediyespor’a milli takviye

Konak Belediyespor, Bundesliga takımlarından Bayer 04 Leverkusen ve A Milli Takımda da forma giyen Arzu Karabulut'u kadrosuna kattı.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turunda mücadele edecek olan Konak Belediyespor, Bundesliga takımlarından Bayer 04 Leverkusen ve A Milli Takım formalarını giyen 23 yaşındaki forvet Arzu Karabulut'u kadrosuna kattı.

A Milli Takımının yetenekli oyuncularından Arzu Karabulut'u bünyelerine kattıklarını belirten Konak Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur, “A Milli Takımda forma giymiş, Alman ekolüyle yetişen oyuncuyu kadromuza kattık. Forvet olduğu kadar orta sahanın her bölgesinde de görev alabiliyor. Kadromuz için yararlı bir transferi gerçekleştirdik” dedi.

Türkiye gelmekten son derece mutlu olduğunu belirten Arzu Karabulut ise, “Son iki sezonun Türkiye Ligi şampiyonu ve Avrupa'da başarılı bir sezon geçiren Konak Belediyespor ile anlaştım. Hedeflerimizle uyuşan bir yapıda bulunmaktan mutluyum. Her iki taraf için hayırlısı olsun. Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Ay-yıldızlı forma ile çeşitli kategorilerde çıktığı 24 maçta 3 gol atan Karabulut, 2002-2010'da Fortuna Köln ve 2010-2014 sezonlarında Bayer 04 Leverkusen formalarını giyen Arzu Karabulut, son üç sezonda 52 maçta 26 kez rakip fileleri havalandırdı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir