EĞİTİM - 25 Eylül 2014 Perşembe 20:57

Kula Eğitim-Bir Sen’de ‘Sümen’ dönemi

A
A
A
Kula Eğitim-Bir Sen’de ‘Sümen’ dönemi

Eğitim-Bir Sen sendikası Kula Temsilciliği seçimini 132 oyla Adem Sümen kazandı.

Abdullah Akaya ve Adem Sümen’in aday olduğu seçim Kenan Evren Ortaokulu Konferans salonunda yapıldı. Sabah 09.00 da başlayan seçim saat 17.00 da sona erdi. Seçimde 245 üyeden 235’i oy kullandı. Oy kullanma işleminin sonlanmasının ardından sayıma geçildi. Sayım sonucunda oy kullanan 235 üyeden aday Abdullah Akaya 98 oy alırken, Adem Sümen oyların 132’ sini alarak seçimi kazandı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından konuşan Adem Sümen; “Üyelerimize adaylığımı açıkladığım günden bu yana sendikamızı birlikte yöneteceğiz ve güçlü bir sendikacılık örneği sergileyeceğiz diye söyledim. Üyelerimiz takdir etti ve bu göreve bizi seçtiler. Elbette bu sonuç bize sevinç verdiği kadar da sorumluluk yüklemiş de oldu. Artık sendikanın bu güne kadar geldiği başarı çıtasını daha da yukarılara çıkartmamız gerekecek. Bunun içinde daha fazla üye ve daha örgütlü şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Diğer aday arkadaşımdan da bu çalışmalarda destek alacağım. Bu sendikayı yönetmeyi arzulayan bu kardeşim de sendikamıza onca sene emek vermiş bir kardeşimizdir. Birlik, dostluk ve kardeşlik içinde çalışmalarımız sürecek” dedi.

Seçim sonucunda kazanan yönetim listesinde Adem Sümen, Mehmet Özgan , Enver Ay, Hüseyin İzci, Cafer Demir, Ahmet Gedik, Celal Harmandalı isimleri yer alıyor. İl delegeliği seçimlerinde ise kazanan isimler Abdullah Akaya, Adem Sümen, Ahmet Varol, Enver Ay, Celal Çullukoğlu, Tamer Beşbaş ve Hüseyin İzci olarak belirlendi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir