SPOR - 29 Mart 2010 Pazartesi 15:44

Leo Franco antremana katılmadı

A
A
A
Leo Franco antremana katılmadı

Ali Sami Yen Stadı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek zirve mücadelesinde büyük yara alan Galatasaray, deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı.


Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren Sivasspor'la kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray, Fenerbahçe karşısında alınan 1-0'lık yenilginin moral bozukluğuyla hazırlıklarına başladı. Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard yönetiminde, saat 11.00'de, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı. Fenerbahçe maçında ilk on birde görev verilen oyuncular sahada ve salonda rejenerasyon çalışmalarının ardından, sağlık merkezinde yapılan terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladılar. Diğer oyuncularla ise antrenmanın ana bölümünde teknik çalışmalar yapıldı. 

Belinde ağrısı olan Abdel Kader Keita, sol uyluk ön adalesinde sertliği ve hafif ağrısı olan Caner Erkin, sol ayak başparmak tırnağı düşen Elano Blumer ve kalçasındaki ağrı şikâyeti devam eden Arda Turan'ın sağlık merkezinde tedavilerine devam edildiği bildirildi. Avustralyalı yıldız Harry Kewell'ın ise tedavisine devam edildiği belirtildi.

Bu arada Fenerbahçe maçında yediği hatalı golle Sarı-kırmızılı taraftarların büyük tepkisini çeken Arjantinli kaleci Leo Franco'nun ise izinli olarak antrenmana katılmadığı açıklandı. 

Galatasaray, çalışmalarını bir günlük aradan sonra 31 Mart Çarşamba akşamüstü saat 18.00'de basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 1. dakikada Balotelli’nin pasında savunma arkasına hareketlenen Mendoza’nın ceza sahası dışı sağ çaprazdan yerden vuruşunda kaleci Muslera topu güçlükle kornere çeldi. 12. dakikada Kaan Ayhan’ın pasında Kerem Demirbay’ın ceza yayının sağından sert şutunda top üst direkten oyun alanına geri döndü. 17. dakikada Mertens’in pasında ceza sahasında sağında topla buluşan Barış Alper Yılmaz’ın şutunu kaleci Magomedaliyev gole izin vermedi. 26. dakikada Mendoza’nın vuruşunda seken topta ceza sahası dışında topla buluşan Balotelli’nin şutunu kaleci Muslera kornere çeldi. 42. dakikada Ziyech’in ceza sahası dışından sert şutunda top üstten dışarıya çıktı. Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir Y.Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler (Manev dk. 11), Mohammadi, Michut, Maestro, Yusuf Barasi, Mendoza, Yusuf Erdoğan, Balotelli Yedekler: Yılmaz Aktaş, Cisse, Abdulsamet Burak, İzzet Çelik, Tayfun Aydoğan, Dorukhan Toköz, Alioui, Fougeu, Aimbetov Teknik Direktör: Hikmet Karaman Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Ziyech, Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Aurier, Davinson Sanchez, Eyüp Aydın, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Ndombele, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Vinicius Teknik Direktör: Okan Buruk