SPOR - 05 Mart 2023 Pazar 21:42

Liverpool, Manchester United'a gol oldu yağdı

A
A
A
Liverpool, Manchester United'a gol oldu yağdı

Premier Lig'in 26. hafta maçında Liverpool, sahasında Manchester United'ı 7-0 mağlup etti.


Premier Lig'in 26. haftasında Liverpool, Anfield Stadyumu'nda Manchester United'ı konuk etti. 43. dakikada Cody Gakpo'nun golüyle ev sahibi ekip soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan Liverpool, Manchester United karşısında adeta gol oldu yağdı. 47. dakikada Nunez, 50. dakikada Gakpo, 66. dakikada Mohamed Salah, 75. dakikada Darwin Nunez, 83. dakikada Muhammed Salah ve 88. dakikada Roberto Firmino'nun golleriyle ev sahibi ekip sahadan 7-0 galip ayrıldı. Liverpool bu galibiyetle puanını 42'ye yükseltirken, Manchester United ise 49 puanda kaldı.

Salah tarihe geçti

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah da Manchester United maçında tarihe geçti. Attığı iki golle farklı galibiyette önemli rol oynayan Salah, 6. sezonunu geçirdiği Liverpool'da 129. gole ulaştı. Mısırlı oyuncu, böylece kulübün lig tarihinde en çok gol atan oyuncusu Robbie Fowler'ın rekorunu da geçerek tarih yazdı.

Turgay Kılıç
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Devrek’te 19 Mayıs coşkusu akşam da devam etti Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları akşam da düzenlenen etkinliklerle devam etti. Devrek Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde, halk oyunları ekiplerinin gösterileri, bando takımının konseri, animasyon şovlar, canlı langırt turnuvası, çocuklar için şişme oyun parkurları, canlı dart turnuvasının yanı sıra daha birçok etkinlik hazırlandı. Organize edilen etkinliklerin hemen ardından akşam saatlerinde DJ Emircan Saltabaş tarafından davetlilere müzik ziyafeti gerçekleştirildi. “Dev Fest Gençlik Festivali” adı altında hazırlanan ve yeni hizmete giren Egemenlik Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen, programa Kaymakamı Muhammed Evlice, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, başkan yardımcıları Ayhan Kazkondu ve Özcan Özmekik ve çok sayıda davetli katıldı. Gençlerin doyasıya eğlendiği kutlamalarda özel eğitim gören çocuklar ’’Başkan Ulupınar’’ tezahüratları attı. Herkesin bayramını kutlayan Başkan Ulupınar ise, ’’Kutlamalar öncesinde 20 gün mesire alanın bakımını yaptık ve festivale hazırladık. Gençlerimizle birçok program yapacağız, gençlerimizin her zaman yanındayız, onları her konuda destekleyeceğiz. En büyük zenginliğimiz gençlerimiz olduğunu biliyoruz. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ve bize yeniden bir istiklal savaşı yaşatmasın, bu toprakları vatan yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, gazilerimize ve şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz’’ diye konuştu.