SPOR - 22 Nisan 2018 Pazar 23:51

Metin Albayrak: 'Beklentimiz adaletin tecelli etmesi'

A
A
A
Metin Albayrak: 'Beklentimiz adaletin tecelli etmesi'

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Beklentimiz adaletin tecelli etmesi. Türk futbolunu bir yere getirmek istiyorsak burada adalet tecelli olacaktır” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında Beşiktaş evinde Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup etti. Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü Metin Albayrak, zor bir maç olduğunu ifade ederek, “Çok istekliydik. 3 puanı aldık ve mutluyuz. Önümüzdeki hafta oynanacak olan derbiyi bekliyoruz. Taraftara çok teşekkür ediyorum. Biz iki senenin şampiyonuyuz ve hedef 3. şampiyonluk o amaçla gidip dönmek istiyoruz. Galatasaray’ın hedefleri de galip gelmek. Bizde arzulu ve istekliyiz. Galip gelip şampiyon olmak en büyük hedefimiz. Tüm camia olarak birliktelik içindeyiz. Bunu da şampiyonluklarla gösteriyoruz. Kenetlendik ve şampiyonluk inancımız var” diye konuştu.

“Beklentimiz adaletin tecelli etmesi”

Fenerbahçe ile oynanan derbi hakkında da konuşan Albayrak, "Maç oynandı ve hakem raporları var. Bu kararı verecek olan TFF’dir. Onların kararını bekliyoruz. Başka bir beklentimiz yok. Bu konuda manipülasyon yapmam söz konusu değil. Hakem kararıyla maç iptal oldu ve hakemin raporu TFF’ye gitmiştir. Onun kararını verecek olan TFF’dir. Beklentimiz adaletin tecelli etmesi. Türk futbolunu bir yere getirmek istiyorsak burada adalet tecelli olacaktır. Adalet herkes için eşit olmalı. Spor hukukunun doğru bir şekilde tecelli olması lazım” şeklinde konuştu.

“Emeklere yazık”

Quaresma'ya yapılan harekette direk kırmızı kart verilmediğini belirten Metin Albayrak, “Burada emeklere yazık. Galatasaray maçındaki verilmeyen bir takım kararlarla düşmeyle ve şampiyonlukla alakalı kaderiyle oynuyorsun. Hakemlerin artık hakemlik dışında başka iş yapmamaları lazım. Bizlerin nasıl profesyonel bir işi varsa hakemlerde öyle bakmalı ve konsantre olmalı, gördüğünü çalmalı. Burada emekler var ve bunların çalınmaması lazım” dedi.

“Yabancı basındaki şeylere üzüldüm”

Kupada yaşanan olaylar ile ilgili olarak yabancı basındaki çıkan haberlere üzüldüğünü anlatan Albayrak, “O atmosferin içerisinde yabancı takımların oynamak istememe gibi bir durumu olursa nasıl yapacağız. Lütfen herkes sorumluluğunun bilincinde olsun. Objektif bir gözle kararlar verilsin” ifadelerini kullandı.
Maçta sakatlanan Caner Erkin ile ilgilide konuşan Albayrak, Erkin’in durumunun çekilecek MR sonrası belli olacağını söyledi.  

Ozan Buğra Koşar
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Motosikletine dağ keçisi boynuzu taktı, trafikte ilgi odağı oldu Adana’da motosiklet tutkunu Özay Altun motosikletine taktığı dağ keçisi boynuzu ile ilgi odağı oldu. Adana’da motosiklet tutkunu Özay Altun, Chopper tipi alçak binişli motosiklet aldı. Daha sonrasında motosikletini çeşitli eklemelerle modifiye etmeye başlayan Altun, bir avcı kulübünde duvarda gördüğü dağ keçisine ait olan boynuzu motosikletine taktırdı. Trafikte ’boynuzlu motosikletli’ olarak anılmaya başlayan Altun, vatandaşların kendisini motosiklet üzerinde gördüğünde video ve fotoğraf çekerek ilgi gösterdiğini, kendisinin de bu ilgiden mutlu olduğunu söyledi. "Bu tarz Alman askerlerinin savaş dönüşü dizayn ettikleri bir tarz" Amerikan motosiklet kulüplerine tutkulu olduğunu belirten Altun, "Amerikan motosiklet kulübü hastasıyım. Kulüpteki motosikletlere yıllar öncesinden hevesim vardı. Sonra ben de bu Chopper’ı aldım. Motorum 350 cc ve çeşitli aksesuar modifiyeleri ile kendime göre bir tarz oluşturdum. Bu tarz aslında yıllar önce Alman askerlerinin motorlarını savaştan döndükten sonra motorlarına dizayn ettikleri bir tarz. Artı olarak ben sadece dağ keçisi boynuzunu ekledim" dedi. "Boynuz dağ keçisine ait" Motosikletine monte ettiği dağ keçisine ait olan boynuzu bir avcı kulübünün duvarında gördüğünü anlatan motosiklet tutkunu Altun, "Bu boynuzu bir avcı kulübünde duvarda gördüm, Boynuzu görür görmez motosikletimin önüne güzel olacağını düşünerek aldım, gerçekten de güzel oldu. Trafikte giderken ışıklarda durduğum zaman vatandaşlar video ve resim çekiyorlar. Ayrı bir havası, kendine has bir ilgisi oldu motosikletimin. Boynuzu takalı 1 yıl oldu, motosiklet de 3-4 yıldır bende. Sinyalimi, farımı, sürüşümü engelleyen herhangi bir sorun yok, sadece motosikletime bir makyaj, bir süs yaptım. Trafiğe ve kurallara uymayan bir engelim yok, eğer olsa boynuzu kendim takmam" şeklinde konuştu. Chopper sahibi motosiklet tutkunlarının, farklı tarzlarına karşın trafikte gayet dikkatli motosiklet kullandıklarının da altını çizen Altun, "Chopper sahibi insanlar trafikte en düzgün motosiklet kullanan, kurallara harfiyen uyan motosiklet sürücüleridir. Motosiklet özgürlüktür, motosikletin üzerinde kendimi uçuyor gibi hissediyorum" sözlerine yer verdi. "Her gördüğümüzde tekrar ne zaman geçecek diye bekliyoruz" Motosikleti sıkça gördüklerini belirten esnaf Şehmus Tular ise, "Bu arkadaş motosiklet hastası. Değişik bir tarz yapmış, hoşumuza da gidiyor. Her gördüğümüzde tekrar ne zaman geçecek diye bekliyoruz. Değişik bir motor, arkadaş da biraz böyle şeyleri seviyor sanırım. Bu da bizim hoşumuza gidiyor. Söylenene göre yabani dağ keçisinden alınan boynuzmuş, orijinal bir şey olduğunu bana söyledi kendisi. Böyle şeyleri seviyor demek ki, Allah kaza bela vermesin" ifadelerini kullandı. (MUB-FKE-