HENTBOL - 10 Ocak 2014 Cuma 16:06

Milli Hentbolcu Perihan Topaloğlu’nun acı kaybı

A
A
A
Milli Hentbolcu Perihan Topaloğlu’nun acı kaybı

Bayan Hentbol A Milli Takım Oyuncusu ve Hentbol Süper Lig ekiplerinden Ardeşen GSK takım kaptanı Perihan Topaloğlu’nun babası Bartın’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Bartın'da dün Hasan Demirci (40) idaresindeki 74 BN 933 plakalı otomobil, Abdipaşa'dan Bartın istikametine giderken Öküzgölü mevkiinde yolun kaygan olması nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye yuvarlanmıştı. Sulara gömülen araçtan sürücü Hasan Demirci kendi imkanıyla çıkarken, yanında bulunan Gürsel Topaloğlu (50) sulara kapılarak kaybolmuştu. AFAD ekipleri ve sahil güvenlik dalgıçları, sabah saatlerinden itibaren yaptığı aramalarda kayıp olan Gürsel Topaloğlu’nun cesedini suyun içinde bir kayanın dibinde buldu. Topaloğlu’nun Bayan Hentbol A Milli Takım Oyuncusu ve Hentbol Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) takım kaptanı Perihan Topaloğlu’nun babası olduğu öğrenildi. Milli sporcu acı haberi alır almaz memleketi Bartın’a hareket etti.

SELİM BAYRAKTAR
RİZE

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Sebat Gençlik 2. Ligde Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek "Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak." Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.