KÜLTÜR SANAT - 17 Mayıs 2016 Salı 09:38

Öğrencilerin kısa filmi ödül aldı

A
A
A
Öğrencilerin kısa filmi ödül aldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri, “Kesik” adlı film ile katıldıkları Genç Öncüler Kısa Film Yarışması’nda ödül aldı.

Ali Emiri Kültür Merkezi'nde Sinefesto’nun katkılarıyla gerçekleştirilen ve bu yıl ilki düzenlen, “Evsizler” temalı yarışmaya başvuran 50 film arasından 45 kısa film seçilerek yarışmaya katılmaya hak kazandı. 1 Nisan’da başvuru alımını kapatan organizasyonda, rakiplerini eleyerek finale yükselen 10 film, jüri karşısında değerlendirmeye alındı. 

Jüride; yönetmen Mahmut Fazıl COŞKUN, sinema eleştirmeni İhsan KABİL, senarist, yazar Tarık TUFAN, yazar Cihan AKTAŞ ve sinema yazarı, yönetmen Abdulhamit GÜLER’in bulunduğu yarışmada, Gelişim Üniversitesi, Radyo, Televizyon ve Sinema 3. Sınıf öğrencileri “Kesik” adlı filmle ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Gelişim Üniversitesi, öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.  Çekimleri Taksim ve Kadıköy’de gerçekleşen “Kesik” filminin ekibi ise şu şekilde; Ozan Meşeci, Uğurcan Arslan, Enes Öztürk, Fatih Koca, Murat Göksun Kement, Onur Doğan Aykut Gökmen Çalışkan, İhsan Orçun Miroğlu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir