ASAYİŞ - 03 Mayıs 2010 Pazartesi 09:06

Ölüm anı kamerada

A
A
A
Ölüm anı kamerada

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ehliyetsiz genç sürücü otomobili ile geri geri giderken, 7 çocuk babası Zeki Sular'ı (52) ezerek ölümüne neden oldu.

Dehşet verici kaza Ayvalık Sebze ve Meyve Toptancı Hali girişinde meydana geldi. 10 YH 223 plakalı özel otomobil, geri geri ilerlerken, arka taraftan yaya olarak geçmekte olan Zeki Sular'ı direğe sıkıştırdı. Ç.A. (20) isimli ve ehliyetsiz olduğu söylenen otomobil sürücüsünün görmeyerek ezdiği evli, 7 çocuk babası ve emekli olan Zeki Sular'ın olay yerinde ölmesine sebep oldu. 

Kazayı gören hal esnafı ve vatandaşlar, olay yerine sağlık ekipleri çağırdı. Saat 11.50'de meydana gelen üzücü kaza, saniye saniye Toptancı Hali girişinde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Kafasından aldığı ağır darbe neticesinde olay yerinde feci şekilde can veren Zeki Sular'ın cenazesi Ayvalık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ç.A. isimli ehliyetsiz sürücü, kazanın ardından kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri yaklaşık 2 saat sonra, sürücü Ç.A.'nın Ayvalık Emniyeti'ne teslim olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

SUAT SALGIN-BALIKESİR

Bunlar Da İlginizi Çekebilir