ASAYİŞ - 26 Haziran 2015 Cuma 11:28

Onur Özbizerdik adliyeye sevk edildi

A
A
A
Onur Özbizerdik adliyeye sevk edildi

Şişli’de kaldığı otelde gözaltına alınan ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik adliyeye sevk edildi.

Cezaevinden çıktıktan sonra 2 kişiyi yaralayan ve en son 29 Mayıs'ta Beşiktaş Etiler’de kız arkadaşıyla lüks bir restoranda yer tartışması nedeniyle rastgele ateş açan Onur Özbizerdik’in yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şişli’de kaldığı otel odasında yakalanan Özbizerdik, dün gözaltına alınmıştı. Geceyi Asayiş Şube Müdürlüğü’nde geçiren Onur Özbizerdik, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şube çıkışında bir basın mensubunun “Şimdiye kadar kaç kişiyi vurdunuz?” sorusuna, “1300 kişiyi vurdum” şeklinde yanıt veren Özbizerdik, adliyeye götürüldü.

DOĞAN CAN CESUR
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da gece yarısı korku dolu anlar: Kırsal mahallede iki ev alevlere teslim oldu Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese Mahallesi’nde gece saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iki ahşap evi küle çevirdi. Yangın, mahalle sakinlerinin ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Vezirköprü’ye yaklaşık 59 kilometre uzaklıktaki Kızılkese Mahallesi’nde, henüz belirlenemeyen nedenle bir evde yangın çıktı. Gece geç saatlerde başlayan yangın, hızla büyüyerek çevresinde bulunan ve kullanılmayan başka bir eve sıçradı. Ahşap evleri saran yangında alevler göğe yükseldi, geceyi aydınlattı. Alevleri fark eden vatandaşlar, tankerlerle yangına müdahale ederek büyümesini önlemeye çalıştı. Yangın vanası yardımıyla yapılan ilk müdahale sayesinde alevlerin diğer evlere yayılması engellendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın saat 03.00 sıralarında kontrol altına alındı. Kızılkese Mahallesi Muhtarı Ramazan Karataş, yangının İsmail Ay’a ait evde başladığını, oturulmayan ve Ahmet Öztürk’e ait olan eve sıçradığını belirtti. Karataş, vatandaşların tankerlerle müdahalesinin ardından itfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek yangını tamamen söndürdüğünü ve çevredeki evlerin zarar görmesinin önüne geçildiğini ifade etti. Yangın sonucu iki ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.