SPOR - 14 Temmuz 2018 Cumartesi 11:42

ÖZET İZLE: Belçika 2- 0 İngiltere Maçı Özeti ve Golleri İzle | Belçika İngiltere kaç kaç bitti?

A
A
A
ÖZET İZLE: Belçika 2- 0 İngiltere Maçı Özeti ve Golleri İzle | Belçika İngiltere kaç kaç bitti?

2018 Dünya Kupasında Belçika İngiltere ile karşılaştı. Belçika İngiltere maçı kaç kaç bitti? Belçika İngiltere maçı geniş özeti ve golleri izle...

Belçika - İngiltere karşılaşması geniş özeti ve golleri izle... İngiltere'yi 2-0 mağlup eden Belçika 2018 Dünya Kupası'nda üçüncü oldu. 2018 Dünya Kupası üçüncülük maçında Belçika ile İngiltere karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Belçika henüz 4. dakikada öne geçti. Nacer Chadli'nin ortasında altıpasta gelişine vuran Meunier, takımını öne geçirdi. Dengeli devam eden ilk yarıda başka gol olmayınca, devre 1-0 Belçika üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya İngiltere daha iyi başlarken, maçı bırakmadığını gösterdi. Beraberlik için büyük mücadele veren İngiltere golü bulamazken, Belçika farkı açtı. 82. dakikada Kevin De Bruyne'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Eden Hazard meşin yuvarlağı ağlara göndererek maçın skorunu tayin etti. Mücadeleden 2-0 galip ayrılan Belçika, 2018 Dünya Kupası'nda üçüncü oldu. 2018 Dünya Kupası finali 15 Temmuz Pazar günü Fransa ile Hırvatistan arasında oynanacak.  

KARŞILAŞMANIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AYNI GRUPTAN ÇIKTILAR

2018 Dünya Kupası'nda Belçika ve İngiltere G Grubu'nda yer aldı. İki ekip Panama ve Tunus ile oluşan gruptan çıktılar. Belçika grupta oynadığı 3 maçı da kazanarak lider olarak gruptan çıkarken, İngiltere Belçika'ya mağlup oldu ve gruptan ikinci sırada çıktı.

İLK MAÇI BELÇİKA KAZANDI

G Grubu'nda oynanan 3. karşılaşmada Belçika İngiltere'yi 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. O karşılaşmada golü Adnan Januzaj kaydetmişti.

BREZİLYA'YI ELEDİLER

Gruptan lider olarak çıktıktan sonra ilk olarak ikinci turda Japonya ile eşleşen Belçika, 2-0 geriye düşmesine rağmen, karşılaşmayı 3-2 kazanmayı başardı. Çeyrek finalde, turnuvanın favroi takımlarından Brezilya ile eşleşen Belçika, büyük bir sürprize imza atarak rakibini 2-1 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Yarı finalde bir başka favori ile karşılaşan Belçika rakibine 1-0 mağlup oldu ve 3.'lük maçı oynama hakkı kazandı.

İNGİLTERE FİNAL ŞANSINI UZATMA DAKİKALARINDA KAYBETTİ

Dünya Kupası'nda uzun bir aranın ardından yarı final oynama başarısı gösteren İngiltere ise final oynama şansını uzatma dakikalarında kaybetti. Gruptan çıktıktan sonra ilk olarak Kolombiya ile eşleşen ve rakibini penaltılarla eleyen İngiltere, çeyrek finalde ise İsveç ile eşleşti. İsveç 2 golle mağlup etmeyi başaran İngilizler'in yarı finaldeki rakibi Hırvatistan oldu. Hırvatlar karşısında öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan İngiltere, uzatmalara giden maçta 110. dakikada Mario Mandzukic'ten yediği gol sonrası final oynama şansını bir başka turnuvaya bıraktı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir