SPOR - 30 Mart 2018 Cuma 14:43

ÖZET İZLE: Beşiktaş 1-0 Alanyaspor Maçı Özeti ve Golleri İzle | Beşiktaş Alanya kaç kaç bitti?

A
A
A
ÖZET İZLE: Beşiktaş 1-0 Alanyaspor Maçı Özeti ve Golleri İzle | Beşiktaş Alanya kaç kaç bitti?

Beşiktaş Alanyaspor maçı geniş özeti ve golleri izle... Süper Lig'de Beşiktaş evinde Alanyaspor'u konuk etti. Beşiktaş Alanya maçı kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Beşiktaş Alanya özet ve golleri izle... Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş evinde Aytemiz Alanyaspor’u ağırladı ve karşılaşmadan Talisca'nın attığı gol ile 1-0 galip ayrıldı. Şampiyonluk yarşındaki kritik maçlarından birinde Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Beşiktaş, bu karşılaşmaya son lig mücadelesine göre üç değişiklikle çıktı. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, cezalı Adriano ile Gary Medel'in yerine Pepe ve Caner Erkin'e görev verdi.
 

KARŞILAŞMANIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖZET İZLE: Beşiktaş 1-0 Alanyaspor Maçı Özeti ve Golleri İzle | Beşiktaş Alanya kaç kaç bitti?

Maçtan dakikalar 

9. dakikada sağ kanatta topla buluşan Mbilla’nın şutunda topu kaleci Fabri kornere çeldi.

22. dakikada sağ kanatta ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan’ın yerden içeriye verdiği topu kaleci Haydar oyun alanı içine uzaklaştırdı.

24. dakikada ceza sahası dışına seken topta Negredo’nun gelişine yaptığı vuruş üstten auta çıktı.

24. dakikada sol kanatta topla buluşan Babel’in ceza sahası dışından yaptığı vuruşu kaleci Haydar kornere çeldi.

29. dakikada sağ kanatta topla buluşan Talisca’nın ceza sahası dışından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0

40. dakikada Atiba’nın hatasında topu kapan Emre’nin ceza sahası dışından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

42. dakikada Negredo'nun pasında topla buluşan Talisca'nın aşırtma vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

57. dakikada Emre’nin pasında ceza sahası dışında topla buluşan Velinton’un şutunda meşin yuvarlak savunmaya çarpıp kornere çıktı.

64. dakikada Efecan’ın pasında ceza sahasında topla buluşan Fernandez’in şutu üstten auta çıktı.

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Barış Şimşek xx, Kemal Yılmaz xx, Mehmet Metin xx

Beşiktaş: Fabri xx, Gökhan xx, Pepe xx, Tosic xx, Caner xx, Atiba xx, Tolgay xx (Necip dk. 80 ?), Oğuzhan xx,

Talisca xx (Love dk. 85 ?), Babel xx, Negredo x (Lens dk. 63 xx)

Yedekler: Tolga, Utku, Mustafa, Fatih , Vida, Gökhan Töre, Larin

Teknik Direktör: Şenol Güneş

Aytemiz Alanyaspor: Haydar xx, Gassama xx, Tzavellas xx, Welinton xx, NSakala xx, Taha xx (Ioannis dk. 46 xx), Sackey xx, Efecan x (Matos dk. 71 x), Emre xx, Fernandes xx, MBilla x (Villafanez dk. 46 xx)

Yedekler: Ufuk, Birol, Carneiro, Fofana, Cenk, Emre, Barış

Teknik Direktör: Mesut Bakkal

Gol: Talisca (dk. 29) (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Tolgay, Atiba, Oğuzhan, Necip, Love (Beşiktaş), Velinton, Sackey (Alanyaspor)  

ÖZET İZLE: Beşiktaş 1-0 Alanyaspor Maçı Özeti ve Golleri İzle | Beşiktaş Alanya kaç kaç bitti?

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında Muğla Büyükşehir Belediyesi ‘Kırsaldaki Çınarlar’ projesi ile kırsalda yaşamını sürdüren, özellikle kendi ev ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan yaşlı vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için evlerine giderek hizmet veriyor. Ekipler, proje kapsamında vatandaşların temizlik, tamirat, soba kurulumu ve daha birçok konuda yanlarında oluyor. Hizmet kapsamında bugüne kadar 761 aileye 12 bin 728 kez hizmet verilerek vatandaşlara önemli bir destek sağlandı. Nurten Kaleli; “Büyükşehir ekipleri ailemizin birer ferdi oldular” Menteşe İlçesi Ortaköy Mahallesi’nde eşi ve oğluyla oturan Nurten Kaleli, Kırsaldaki Çınarlar hizmeti ile Büyükşehir ekiplerinin belli dönemlerde kendilerini ziyaret ettiğini söyledi ve gelen ekiplerin ailelerinin birer ferdi olduğunu belirtti. Nurten Kaleli; “80 yaşındayım, eşim ve oğlumla yaşıyorum. Eşim felç geçirdi. Benim de gücüm kalmadı. Ev temizliğinden diğer işlere Büyükşehir ekipleri hep yanımda oluyor. Siliyorlar, süpürüyorlar, camları temizliyorlar. Onlar geliyoruz dediğinde ben çayı koyuyorum, çaylarını içip işlerine öyle başlamalarını istiyorum. Çünkü onlar da bizim ailemizin bir ferdi oldular” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi Kırsaldaki Çınarlar ekibinden Deniz Çağlar vatandaşların evlerine giderek tadilat, temizlik ve isteklerine göre birçok hizmeti verdiklerini söyledi. Deniz Çağlar; “Kendine bakamayan, yaşlı vatandaşlarımıza Kırsaldaki Çınarlar projemizle hizmet veriyoruz. Evlerinde temizlik, tadilat, odun kırma neye ihtiyacı varsa karşılıyoruz. Nurten teyzemize de aylık periyotlara göre uğruyor, ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu hizmetimizle onların yanında oluyor, dualarını da alıyoruz.” Kırsaldaki Çınarlar ekibinin diğer üyesi Gülden Madran da genel temizlik, dolap, kapı, cam temizliği, süpürge gibi hizmetlerle vatandaşlara hizmet verdiklerini ve kendilerini gittikleri evin bir ferdi gibi hissettiklerini belirtti.