SPOR - 25 Kasım 2017 Cumartesi 18:11

ÖZET İZLE: Galatasaray 2-0 Alanyaspor Maçı Özeti ve Golleri İzle |Galatasaray Alanyaspor kaç kaç bitti?

A
A
A
ÖZET İZLE: Galatasaray 2-0 Alanyaspor Maçı Özeti ve Golleri İzle |Galatasaray Alanyaspor kaç kaç bitti?

Süper Lig'in 13.hafta karşılaşmasında Galatasaray Alanyaspor ile karşılaştı. Galatasaray Alanyaspor maçı kaç kaç bitti? Galatasaray-Alanyaspor maçı geniş özeti ve golleri izle...

Maçtan dakikalar 

14. dakikada sağ kanattan bindiren Garry Rodrigues, rakibinden sıyrılıp ceza sahası içine girdi ve ön direkteki Gomis’e çıkardı. Bu futbolcunun şutunda top yandan az farkla auta çıktı.

İŞTE MAÇIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖZET İZLE: Galatasaray 2-0 Alanyaspor Maçı Özeti ve Golleri İzle |Galatasaray Alanyaspor kaç kaç bitti?

18. dakikada gelişen atakta sol kanattan Yasin'in ortasında ceza sahası içinde müsait pozisyonda Selçuk İnan şutunu çekti ancak kaleci Haydar gole izin vermedi.

33. dakikada Serdar’ın derin pasında savunmanın arkasına sarkan Gomis şutunu çekti ancak Haydar gole izin vermedi. Dönen topta Yasin müsait pozisyonda topu ağlara gönderdi. 1-0

53. dakikada Alanyaspor hızlı çıkmak isterken araya Maicon girdi. Bu futbolcunun topa müdahalesinde Belhanda kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak topu kontrol edemedi.

54. dakikada sağ kanatta kazanılan serbest vuruşta Emre Akbaba ceza sahası içine gönderdi. Savunmanın arasından iyi yükselip kafayı vuran Welinton topu direğin dibinden az farkla auta yolladı.

78. dakikada Rodrigues’in sağ kanattan attığı uzun pasta savunmanın arkasına sarkan Gomis gelişine vurdu ancak top az farkla üstten auta gitti.

85. dakikada Belhanda’nın derinlemesine attığı topta savunmanın arkasına çok iyi sarkan Rodrigues kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Haydar gole izin vermedi.

87. dakikada Ndiaye’nin uzun pasında topla buluşan Gomis ceza sahası içine girip vuruşunu yaptı ancak Haydar bu pozisyonda da gole izin vermedi.

88. dakikada topla buluşan Gomis, soldan ceza sahası içine giren Yasin’i gördü. Yasin son çizgiye inip tekrar Gomis’e çıkardı. Golcü futbolcu düzgün bir vuruş yaparak farkı 2’ye çıkardı. 2-0

90+3. dakikada Selçuk’tan aldığı pasla ceza sahası içine giren Rodrigues, müsait pozisyondaki Gomis’i gördü. Golcü oyuncunun şutunda kaleci Haydar güçlükle topu kornere gönderdi.

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Hüseyin Göçek xx, Bahattin Duran xx, Mustafa Emre Eyisoy xx
Galatasaray: Muslera xx, Mariano xxx, Maicon xxx, Serdar xxx, Latovlevici xx, Ndiaye xxx, Selçuk xx, Yasin xxx,

Belhanda xx, Rodrigues xxx, Gomis xx

Yedekler: Eray, Carrasso, Ahmet, Eren, Sinan, Linnes, Emrah, Koray

Teknik Direktör: Igor Tudor

A.Alanyaspor: Haydar xx, Nsakala x, Tzavellas xxx, Fofana xxx, Gassama xx, Maniatis xxx, Sackey xxx, Emre Akbaba x, Efecan x, Welinton xx, Etame x (Lungu dk. 29 xx)

ÖZET İZLE: Galatasaray 2-0 Alanyaspor Maçı Özeti ve Golleri İzle |Galatasaray Alanyaspor kaç kaç bitti?

Yedekler: Remy, Ufuk, Berkan, Birol, Yusuf, Landel, Cenk, Emre Nefiz, Taha

Teknik Direktör: Safet Susiç

Gol: Yasin (dk. 33) (Galatasaray)

Sarı kartlar: Tzavellas, Emre Akbaba, Gassama (A.Alanyaspor)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Milli Parklar ile ilgili düzenleme TBMM’de kabul edildi Milli Parklar Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Düzenlemeye göre, kanun kapsamına giren alanların kaynak değerlerinin korunarak kullanılmasına imkan sağlamak amacıyla uzun devreli gelişim planlarına uygun olarak yapılan ziyaretçi yönetim planlarının etkin bir şekilde uygulanması ve korunan alanlara gelen ziyaretçilerin doğru bilgilendirilmesi bakımından ve korunan alan yönetiminden olumsuz etkilenen yöre insanının kayıplarının en aza indirilmesine imkan sağlanmak üzere, korunan alan sınırları dahilinde ve yakın çevresinde yaşayan yöre insanının alan kılavuzu olarak yetiştirilmeleri konusunda Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde gerekli çalışmaları yapacak. Eğitime alınacak alan kılavuzu adaylarının seçimi, eğitimleri, eğitim sonunda başarılı olanların görevlendirilmeleri ve çalışmalarına ilişkin esas ve usuller ile av ve doğa koruma memurları, saha bekçileri ve orman muhafaza memurlarının çalışma usul ve esasları Genel Müdürlükçe çıkarılacak yönetmelikle belirlenecek. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü döner sermayeli işletmeler kurabilecek. Milli parklarda, tabii ve ekolojik denge ve tabii ekosistem değerini bozanlara, yaban hayatı tahrip edenlere, bu sahaların özelliklerinin kaybolmasına veya değiştirilmesine sebep olan veya olabilecek her türlü müdahaleler ile kirlilik ve benzeri çevre sorunları oluşturanlara bir yıldan 3 yıla kadar hapis cezası ve 5 bin güne kadar adli para cezası verilebilecek.
Elazığ Davul ve klarnet eşliğinde geleneksel sahur halayı onlarca kişiyi buluşturdu Elazığ’ın Sürsürü Mahallesi’nde, muhtarlığın öncülüğünde düzenlenen geleneksel sahur halayında onlarca kişi davul ve klarnet eşliğinde halay çekti. Komşu mahallelerden de katılımın sağlandığı organizasyonda vatandaşlar anları kayıt altına almak için telefonlarına sarıldı. Elazığ’da Ramazan geleneği olan sahur halayı, bu yıl Sürsürü Mahallesi Muhtarlığının öncülüğünde düzenlendi. Davul ve klarnet eşliğinde kurulan halaya katılım yoğun oldu. Her yıl farklı bir mahallenin muhtarlığı tarafından düzenlenen geleneksel sahur halayı, bu yıl Sürsürü Mahallesi’nde gerçekleşti. Gecenin ilerleyen saatlerinde başlayan davul ve klarnet sesleriyle uyanan mahalle sakinleri sokaklara çıktı. Uzun kuyruklar oluşturan katılımcılar halay çekti, çiftetelli oynadı. Komşu mahallelerden de ilgi gören organizasyona katılanların bir kısmı ise anları kayıt altına almak için telefonlarını çıkardı. Organizasyona öncülük eden Sürsürü Mahalle Muhtarı Hacı Mehmet Özdemir, geleneğin sürdürülmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Ramazan ayının tüm mahallemiz ve hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün burada geleneklerimizin vazgeçilmezi olan sahur halayını hep birlikte yaşamanın heyecanını yaşıyoruz. Bu yıl muhtarlığımızın öncülüğünde mahalle sakinlerimiz ve Elazığ halkı, bu güzel geleneğin coşkusuna ortak oldu. Böylesi güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptık, çok memnun olduk. Gönül birliği içerisinde katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu geleneksel şenliğimiz bundan sonra da her yıl devam edecektir" dedi. Vatandaşlar ise, geleneği sürdürdükleri için mutlu olduklarını ifade etti.
Aksaray Aksaray’da 3 çocuk 1 genci darp edip bıçakla ağır yaraladı: 1 tutuklama Aksaray’da 3 çocuk tartışıp kavga ettikleri 1 genci darp edip sonra da bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken, jandarma ekiplerince yakalanan 3 çocuktan 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, Aksaray’ın merkeze bağlı Hırkatolu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyün içinde Muhammet Ali A. (18) ile bilinmeyen bir nedenden tartışan Emirhan K. (15), Nihat K. (17) ve Onur K. (17) tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Muhammet Ali A.’yı darp etti. Ardından Emirhan K. yanında taşıdığı bıçağı çekerek Muhammet Ali A.’yı 2 bacağından da bıçaklayarak yaraladı. Ağır yaralanan genç kanlar içinde yere yığılırken, kavga seslerini duyan köy sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan genci ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan gencin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri kaçak 3 çocuğun peşine düştü. Aksaray’ın merkeze bağlı Kızıcıktolu köyünde bir adrese yapılan operasyonla 3 çocukta yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadelerinin ardından Aksaray Adliyesi’ne sevk edilen 3 çocuktan Emirhan K., tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğer 2 çocuk serbest bırakıldı.