ASAYİŞ - 11 Haziran 2017 Pazar 08:39

Pazar'da çay fabrikasında makineye kapılan işçi hayatını kaybetti

A
A
A
Pazar'da çay fabrikasında makineye kapılan işçi hayatını kaybetti

Rize'nin Pazar ilçesinde özel bir çay fabrikasında çalışan işçi, iftar sonrası meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Pazar İlçesi Kocaköprü Mahallesi'ndeki özel bir çay fabrikasında çalışan 26 yaşındaki Tolga Altınbaş, iftardan sonra işine devam ederken, elbisesi makineye takıldı.
Makineye vücudunun sıkışması sonucu ağır yaralanan Altınbaş, Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da film gibi operasyon: Pompacı kılığıyla yakalandılar, el bombası ve silah ele geçirildi Bursa’nın Yıldırım ilçesinde polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurmak istediği otomobil kaçmaya çalıştı. Kısa süreli kovalamacanın ardından araç, polis ekiplerinin dikkat çeken müdahalesiyle yakalandı. Otomobilde bulunan 3 kişi gözaltına alındı. Olay, Yıldırım ilçesi Sakarya Mahallesi 11 Eylül Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri 17 ADE 596 plakalı otomobilden şüphelendi. "Dur" ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında 11 Eylül Bulvarı üzerinde bulunan bir benzin istasyonuna giren ekipler, Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Amirliği’nde görevli bir polis memurunun benzin istasyonundan pompacı kıyafeti almasıyla dikkat çekici bir yöntem uyguladı. Pompacı kılığına giren polis memuru, benzin istasyonu karşısında kaçan otomobilin önünü keserek aracın durdurulmasını sağladı. Destek ekiplerinin de müdahalesiyle otomobil kontrol altına alındı. Araç içerisinde bulunan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramalarda 1 adet savunma tipi el bombası ile 1 adet tabanca ele geçirildi. Olay yerine çağrılan bomba imha ve olay yeri inceleme ekipleri, ele geçirilen el bombasını kontrollü şekilde teslim aldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.