MAGAZİN - 25 Kasım 2016 Cuma 16:42

Radyo Aydın Müzik Ödülleri'nde ünlüler geçidi

A
A
A
Radyo Aydın Müzik Ödülleri'nde ünlüler geçidi

Bu sene birincisi düzenlenen Radyo Aydın Müzik Ödülleri sahipleriyle buluştu.

Sadece eğitime değil, yaşamın her alanına verdiği destekle adından sıkça söz ettiren İstanbul Aydın Üniversitesi Radyo Aydın Müzik Ödülleri Töreni ile yılın sanatçılarını ödüllendirdi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende öğrenciler sevilen sanatçıları yakından görebilmek için adeta izdiham yarattı. Üniversiteli hayranlarıyla buluşan sanatçılar da bu sevgi seline duyarsız kalamayarak mutluluklarını gizleyemedi.

Radyo Aydın dinleyicilerinin, radyonun resmi sitesi www.radyoaydin.com’da yapılan ankette oy kullanarak ödüle layık gördüğü Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçısı İlyas Yalçıntaş, Yılın Düeti Aleyna Tilki - Emrah Karaduman, Yılın Erkek Sanatçısı Koray Avcı, Yılın Kadın Pop Sanatçısı Simge, Yılın Erkek Pop Sanatçısı Mabel Matiz, Yılın Arabesk-Fantezi Sanatçısı Ferman Toprak, Yılın Kadın Rap Sanatçısı Elçin Orçun, Yılın Erkek Rap Sanatçısı Eypio, Yılın En Tarz Sanatçısı İdo Tatlıses, Yılın En iyi Dizi Müzik Sanatçısı Aydilge, Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı Kalben, Yılın Grubu 27, Yılın Halk Müzik Sanatçısı Mustafa Topaloğlu ve Yılın Sosyal Medya Fenomeni Gökhan Tevek oldu. Onur Ödülü ise geçtiğimiz aylarda ciddi bir rahatsızlık geçirip ardından tüm hızıyla müzik dünyasına bomba gibi geri dönüş yapan Harun Kolçak'a gitti.

Ayrıca törende büyük küçük herkesin diline pelesenk olan şarkısı Hayatı Tesbih Yapmışım Sallıyormuşum ile Ferman Toprak mini bir konser vererek tıklım tıklım olan salonu ayağa kaldırmayı başardı.
SİNEM ERYILMAZ 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kilis Kilis’teki tatbikat gerçeği aratmayan görüntülere sahne oldu AFAD koordinasyonunda Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilen deprem tatbikatında, enkaz altında kalan vatandaşların kurtarılmasına yönelik yürütülen çalışmalar ve müdahaleler gerçeği aratmayan görüntülere sahne oldu. Yerel Düzey Sağlık Çalışma Grubu tarafından planlanan ve AFAD koordinasyonunda yürütülen 2025 yılı Yerel Düzey Saha Tatbikatı, Kilis Organize Sanayi Bölgesi’nde deprem senaryosu kapsamında gerçekleştirildi. Senaryo gereği il genelinde meydana gelen deprem sonrası, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikada enkaz altında mahsur kalan 5 vatandaşın kurtarılması amacıyla AFAD, UMKE, Jandarma, Emniyet, OSB Müdürlüğü, Belediye ve İtfaiye ekipleri tarafından arama kurtarma çalışmaları yapıldı. Tatbikata 123 personel, 29 araç, 5 gönüllü, 3 dron ve 1 iz takip köpeği katıldı. Enkaz altında kalan vatandaşlar ekiplerin koordineli çalışmasıyla başarılı şekilde kurtarılırken, senaryo kapsamında çıkan ikinci yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü. Kurtarılan 5 yaralı, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Deprem sonrası halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarda ise içme suyu ve tarımsal sulamada kullanılan sulardan numune alındı. Bu kapsamda İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri OSB içerisindeki sondaj kuyusundan, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ise Seve Barajı’ndan su numuneleri alarak analiz sürecini başlattı. Tatbikatın ardından açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Kadir Söylemez, AFAD ile ortak yürütülen tatbikatta UMKE, emniyet ve jandarma ekiplerinin koordineli şekilde çalıştığını belirterek, "Enkaz altında kalan 5 vatandaşımız başarıyla kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Tüm paydaş kurumlarımıza katkı ve destekleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.