ASAYİŞ - 18 Şubat 2017 Cumartesi 09:24

Şanlıurfa Viranşehir’de patlamada ölü yaralı isimleri kimlikleri belli oldu mu?

A
A
A
Şanlıurfa Viranşehir’de patlamada ölü yaralı isimleri kimlikleri belli oldu mu?

Şanlıurfa Viranşehir’de patlamada ölü ve yaralı isimleri kimlikleri belli oldu mu? Şanlıurfa Viranşehir patlamada ölenlerin isimleri kimlikleri ne? Şanlıurfa Viranşehir patlamasında yaralananların isimleri ne? Şanlıurfa Viranşehir patlaması ile ilgili bilmeniz gerekenleri sizler için derledik. İşte Şanlıurfa Viranşehir patlaması ile ilgili bilmeniz gerekenler…

Şanlıurfa Viranşehir’de patlamada ölü ve yaralıların isimleri kimlikleri belli oldu mu merak ediliyor. Şanlıurfa Viranşehir’de patlamada ölenlerin isimleri ne? Şanlıurfa Viranşehir’de yaralananların isimleri ne? Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapılan saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri çevrede geniş çaplı güvenlik tedbiri aldı. Öte yandan ilçe belediyesinden hoparlörle yapılan anonslarda, kana ihtiyaç olduğu belirtilerek, bölge halkından kan vermek için ilçedeki devlet hastanesine müracaat etmesi istendi. Peki Şanlıurfa Viranşehir’de ölen ve yaralananların isimleri belli oldu mu?

Şanlıurfa Viranşehir’de patlamada ölü yaralı isimleri kimlikleri belli oldu mu?

ŞANLIURFA VİRANŞEHİR’DE PATLAMADA ÖLEN VE YARALANLARIN İSİMLERİ

Şanlıurfa Viranşehir'de patlamada ölen ve yaralananların isimleri kimlikleri belli oldu mu? Şanlıurfa Viranşehir'de patlamada ölen ve yaralananların isimleri henüz belli değil. Şanlıurfa Viranşehir patlamada ölen ve yaralananların isimleri belli olduğunda haberimizde sizlerle paylaşacağız. Şanlıurfa Valisi Azim Tuna, Viranşehir’deki saldırının bombalı araçla gerçekleştirildiğini açıkladı. Tuna, patlamada 3 yaşındaki 1 çocuğun hayatını kaybettiğini, 15 kişinin de yaralandığını kaydetti.

Şanlıurfa Viranşehir’de patlamada ölü yaralı isimleri kimlikleri belli oldu mu?

HÜKÜMETTEN İLK AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Viranşehir’de gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınadı.
Twitter’dan açıklama yapan Bozdağ, "Şanlıurfa Viranşehir’de hakim,savcı ve zabıt katiplerine dönük terör saldırısını,bu saldırıyı yapanları/yaptıranları şiddetle lanetliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum.Yargı camiamıza büyük geçmiş olsun.Bu terör saldırısı,sadece yargı görevi yapanlara değil aynı zamanda hukuka,adalete,milletimize,devletimize ve birliğimize yapılmıştır. Hiçbir terör örgütü/terör saldırısı,Türkiye’nin terörle mücadelesini zaafa uğratamayacaktır. Terörle,kararlı/etkin mücadelemiz sürecektir. Hakim ve savcılar ile onlara yardımcı adli görevliler,bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da adaleti ayakta tutmaya devam edecektir" dedi.

Şanlıurfa Viranşehir’de patlamada ölü yaralı isimleri kimlikleri belli oldu mu?

ADALET BAKANI VİRANŞEHİR'E GİDİYOR

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki adliye lojmanlarına yönelik terör saldırısının ardından bugün Viranşehir'e gidiyor. Bozdağ, Viranşehir'de saldırının yapıldığı adliye lojmanlarında incelemede bulunacak, yaralıları hastanede ziyaret edecek.

Şanlıurfa Viranşehir’de patlamada ölü yaralı isimleri kimlikleri belli oldu mu?

PATLAMANIN ZARAR VERDİĞİ BİNALARA TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından zarar gören binalara dev Türk bayrakları asıldı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde dün akşam saat 21.45 sıralarında adliye ve emniyet lojmanlarına yönelik düzenlenen bombalı saldırının ardından yaklaşık 2 metrelik çukur meydana gelirken, çevredeki araçların ise yandığı gözlendi. Patlama nedeniyle çevredeki binalar yaşayan vatandaşlar evlerini terk ederek başka yerlerdeki yakınlarının yanına sığındı. Olay yeri inceleme ekipleri bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Sabaha kadar delil toplayan polisler, bölgeye giriş ve çıkışların yapılmasını ise yasakladı. Öte yandan, patlamanın olduğu yerdeki binalara vatandaşlar tarafından teröre tepki amacıyla dev Türk bayrakları asıldı.

Şanlıurfa Viranşehir’de patlamada ölü yaralı isimleri kimlikleri belli oldu mu?

PATLAMA SONRASI ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla saldırı düzenlenen adliye ve emniyet lojmanlarında enkaz kaldırma çalışmaları başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde akşam saat 21.45 sıralarında bomba yüklü araçla saldırı düzenlenen adliye ve emniyet lojmanlarında iş makineleri yardımıyla enkaz kaldırma çalışmaları başlatılırken patlama sonrası yakınlarından haber alamayan bazı vatandaşlar, olay yerine gelerek bilgi almaya çalıştı. Yaklaşık 20 kilometre ötedeki kırsal mahallelerden bile duyulan patlamada iki kilometre alan içerisindeki bazı binalarda hasar meydana geldi. Bazı evlerin camları ve pencereleri kırılırken patlamanın şiddetiyle bomba yüklü aracın parçaları yaklaşık 500 metre ileriye kadar fırladı.

Şanlıurfa Viranşehir’de patlamada ölü yaralı isimleri kimlikleri belli oldu mu?

VALİ OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, hastaneye gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı. Patlama nedeniyle çevredeki binalar tamamen boşaltılırken güvenlik şeritleri çekilen bölgeye giriş ve çıkışlar yasaklandı. Vali Tuna, hastane ziyareti sonrası herhangi bir açıklama yapmazken saldırıda yüzlerce kilo patlayıcının kullanıldığı tahmin ediliyor.

Şanlıurfa Viranşehir’de patlamada ölü yaralı isimleri kimlikleri belli oldu mu?

PATLAMA 22 KİLOMETRE ÖTEDEN DUYULDU

Patlamada emniyet lojmanlarında bekçi olan yakınına ulaşamayan bir vatandaş, 22 kilometre ötedeki kırsal mahalleden patlamayı duyduklarını ve evlerinde sarsıntı meydana geldiğini ifade etti. Emniyet lojmanlarında bekçi olan bir yakınlarından haber alamadıklarını söyleyen şahıs, yakınının ne Viranşehir ve Şanlıurfa’daki hastanelerde ne de enkaz altında olmadığını dile getirerek kendisine ulaşamadıklarını belirtti.
Patlamada evinde hasar meydana gelen başka bir vatandaş ise, bunu yapanın insan olmadığını belirterek saldırıya tepki gösterdi. 

Şanlıurfa Viranşehir'de patlamada ölenlerin isimleri kimlikleri belli oldu mu? Şanlıurfa Viranşehir'de patlamada yaralananların isimleri belli oldu mu? Şanlıurfa Viranşehir'de patlamada ölen ve yaralananların isimleri henüz belli olmadı. Şanlıurfa Viranşehir patlaması ile ilgili tüm detaylar iha.com.tr'de. 
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Kahramankazan’da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde, Çelenk Sunma Töreni ve Doğu Demirkol’un stand-up gösterisi eşliğinde coşkuyla kutlandı. Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, şölen havasında kutlandı. Milli Egemenlik Parkı’nda Çelenk Sunma Töreni’yle başlayan kutlama, saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunmasının ardından, Akıncı Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin hazırladığı folklor, tiyatro, geleneksel gösteriler, bando gösterileriyle devam etti. Ayrıca, komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol da kutlamalar çerçevesinde bir gösteride bulundu. Kahramankazan Belediyesi’nin özverili çalışmalarıyla düzenlenen Demirkol’un ’Mizah Dozu’ adlı stand-up gösterisi, Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkan Çırpanoğlu yaptığı konuşmada, "Kahramankazan’ın gençliği her şeyin en iyisine layık. Bunu da göstermek istiyoruz. Türkiye’nin mizah açısından bana göre en kaliteli üç isminden biri olan Doğu Demirkol’u Kahramankazan’ımızda ağırlamakla, bu güzel 19 Mayıs akşamında kendisini gençliğimizle, Kahramankazan’la buluşturmakla güzel bir organizasyon yaptığımızı düşünüyoruz’’ dedi. Gençlere verdiği önemi de konuşmalarına yansıtan Başkan Çırpanoğlu, "Göreceksiniz, beş yıl boyunca gençlerimize karşı yapacaklarımız hiçbir zaman bitmeyecek. Her zaman, 30 Ağustoslarda, 19 Mayıslarda, 23 Nisanlarda, 15 Temmuzlarda, devletimizin milli bayramlarında gençlerimizle beraber her zaman bir program yapmak için elimizden geleni yapacağız’’ diyerek gençlere söz verdi. Doğu Demirkol ise, gençlerin yoğun katılımına karşı, "Burada büyük bir özveri var. Selim Başkan’a teşekkür ediyorum" diyerek memnuniyetini dile getirdi. Gösteri sonunda Başkan Çırpanoğlu, Doğu Demirkol’a çiçek ile beraber Atatürk’ün Nutuk kitabını ve köstekli saat hediye etti. Kutlamalara Kahramankazan Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım ve ilçe protokolü katılım sağladı.