POLİTİKA - 29 Temmuz 2018 Pazar 21:24

Sarıeroğlu'dan muhalefete: 'Biri ‘küstüm oynamıyorum’ diyor, diğeri koltuğa yapışmış'

A
A
A
Sarıeroğlu'dan muhalefete: 'Biri ‘küstüm oynamıyorum’ diyor, diğeri koltuğa yapışmış'

AK Parti Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu muhalefete yüklenerek, “Birinin genel başkanı ‘küstüm oynamıyorum’ dedi, görüyorsunuz olanları. Diğer tarafında koltuğa yapışmış durumda sahadan gelen taleplere kulağını tıkamış durumda” dedi.

AK Parti Adana İl Başkanlığı’nın 89. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, “El ele vereceğiz bizler teşkilatının her kademesinde görev yapan teşkilat mensubu kardeşlerimizle beraber, gece gündüz demeden çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayıp her bir vatandaşımıza ulaşacağız ve Adana’yı AK kadroların, AK hizmetleriyle buluşturacağız” ifadelerini kullandı. 

AK Parti Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ise seçim sonrasında güçlü ve bilimsel değerlendirmeleri yapan partinin AK Parti olduğuna vurgu yaparak, muhalefete yüklendi. Sarıeroğlu, “Birinin genel başkanı ‘küstüm oynamıyorum’ dedi, görüyorsunuz olanları. Diğer tarafında koltuğa yapışmış durumda sahadan gelen taleplere kulağını tıkamış durumda. Şu an AK Parti olarak seçime odaklanmış durumdayız. Kurumsal yapılarımızla, teşkilatlarımızla inşallah bilimsel çalışmalarımızı yaparak, milletimizin ihtiyaç, talep ve beklentilerine kulak vererek en güzel çalışmaları merkezimiz yapacaktır” diye konuştu.

Yeni hükümet sistemiyle Türkiye’yi şaha kaldıracaklarının sözünü verdiklerinin altını çizen Sarıeroğlu, “Kabinemiz, yasama içerisindeki yapı buna göre dizayn edilmiş durumda. İnşallah 18’inde de partimiz olarak büyük kongremizi yapacağız. Orada da kadrolarımızda yenileşme, Cumhurbaşkanımızın takdiriyle gerçekleşecek. AK Parti ailesi olarak kongremizden sonra Türkiye olarak güçlü ve emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” dedi. 

Yerel seçimlere Adana olarak güçlü şekilde hazırlanacaklarını dile getiren Sarıeroğlu, hiçbir seçime hazırlıksız yakalanma gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, “Her zaman yeniden seçim varmış gibi ertesi günden çalışmalarını sürdüren bir partiyiz. Bu geleneğimiz geçmişten bugüne sürmüştür. Aynı şekilde Adana’da da seçim bitti, ertesi günden itibaren çalışmalarımıza var gücümüzle devam ettik” şeklinde konuştu. 

Sarıeroğlu ayrıca yeni hükümet sisteminin avantajına da değinerek, verdikleri sözleri çok hızlı bir şekilde yerine getirdiklerini kaydetti. 

AK Parti Adana İl Başkanlığı’nın 89. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’na milletvekilleri Tamer Dağlı, Abdullah Doğru, Ahmet Zembilci, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatları ve çok sayıda partili katıldı.  

Rüşan Anıl Atar - Mustafa Yusuf Kantarlı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.