ASAYİŞ - 31 Mart 2016 Perşembe 01:27

Suriyelilerin kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

A
A
A
Suriyelilerin kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

Antalya’da Suriyeli 3 kişi arasında çıkan kavgada 2 kişi ağır yaralandı.

Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Muratpaşa Mahallesi 582 sokak üzerinde 23.30’da meydana geldi. Eski Ömer Diker Çarşısı içerisindeki dükkandan bozma bir yerde yaşayan Suriyeli Faysal El Muhammed ve oğlu Eduk El Muhammed kağıt toplamak için gece dışarı çıktı. Kamyonetle Zeytinköy mahallesine kadar gelen ikili burada bir başka Suriyeli ile henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavga sonucunda bıçaklandı. Türkçe konuşamadıkları için yaralı halde kamyoneti sürerek evine gelen yaralıları gören Hacı El Muhammed durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ambulansla ilk olarak çocuk ardından da babası Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenilirken polisin olaya ilşkin soruşturması sürüyor.

ALPARSLAN ÇINAR 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.