MAGAZİN - 29 Haziran 2018 Cuma 22:20

Survivor 2018 şampiyonu kim oldu? Survivor 2018 birincisi! Survivor kim kazandı?

A
A
A
Survivor 2018 şampiyonu kim oldu? Survivor 2018 birincisi! Survivor kim kazandı?

Survivor 2018 şampiyonu kim, Survivor birincisi kim oldu Survivor kim kazandı. 2018 Survivor birincisi kim? sorusunun cevabı belli oldu. Kıbrıs'ta gerçekleştirilen büyük finalde iki yarışmacı final heyecanı yaşandı. Canlı olarak yapılacak SMS oylaması sonucunda iki isimden birisi en çok oyu olarak şampiyon oldu. İşte Survivor 2018 All Star final haftasında yaşananlar ve Kıbrıs finali hakkında her şey...

Survivor 2018 şampiyon kim oldu?"  Survivor'u kim kazandı, 2018 Survivor birincisi kim! sorularının cevabı belli oldu. Yari final biletini alan ilk isim Hilmi Cem olmuştu. Yarışmacıların kıran kırana mücadele ettiği ikinci yarı final oyununda herkesin 5 hakkı vardı. Damla ve Adem yarı finale veda etti. Nagihan ve Anıl'ın heyecanlı geçen mücadelesini Anıl kazandı ve yarı finale çıkmaya hak kazandı. Peki Survivor'un bu seneki şampiyonu kim oldu? 2018 Survivor birincisi, Survivor 2018 kim kazandı... İşte Survivor 2018 yarışmasına ait tüm detaylar...

SURVİVOR 2018 ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

ÖĞRENEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor 2018 şampiyonu kim oldu? Survivor 2018 birincisi! Survivor kim kazandı?

SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

İLK YARI FİNALİST KİM OLDU?

Survivor'da iletişim oyunu sonrası merakla beklenen Kıbrıs yarı finaline ilk kimin kalacağının belirleneceği oyun oynandı. Büyük bir heyecana sahne olan oyunun finaline Nagihan'la karşılaşan Hilmi Cem İntepe, beklenmedik bir galibiyete imza attı ve Kıbrıs yarı finaline kalan ilk isim oldu.

SURVİVOR'DA 2. YARI FİNALİST KİM OLDU?

Survivor'da dün akşam ikinci Kıbrıs yarı finalisti de belli oldu. Sevilen yarışmada bu akşamki 2. Kıbrıs yarı finalistini belirleyecek olan yarışmanın finalinde Anıl ve Nagihan karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan oyunu Anıl kazandı ve 2. yarı finalist oldu. Böylelikle Kıbrıs'a giden ilk isimler Anıl ve Hilmi Cem oldu.

SURVIVOR ALL STAR

Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedirHaftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

SURVİVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER

Survivor 2018 şampiyonu kim oldu? Survivor 2018 birincisi! Survivor kim kazandı?

Survivor Ünlüler-Gönüllüler, Türkiye'de TV8'de yayınlanan, Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.

Yarışmanın 1. sezonunun kazananı olan Derya Büyükuncu Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Nihat Doğan İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Taner Tolga Tarlacı Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Taçmin Tümer Dördüncü, Özge Ulusoy ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 2. sezonunun kazananı olan Nihat Alptuğ Altınkaya Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Hasan Yalnızoğlu İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Anıl Tetik Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Ece Begüm Yücetan Dördüncü, Hayim Kohen ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 3. sezonunun kazananı olan Hilmi Cem İntepe Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Doğukan Hazar Manço İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ümit Karan Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Murat Ceylan Dördüncü, Cengiz Coşkun ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 4. sezonunun kazananı olan Turabi Çamkıran Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Gökhan Keser İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ahmet Dursun Üçüncü, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Merve Aydın Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Yiğit Dikmen Beşinci, Sahra Işık ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 5. sezonunun kazananı olan Çağan Atakan Arslan Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Serkay Tütüncü İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Damla Can Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Semih Öztürk Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Nagihan Karadere Beşinci, İbrahim Giydirir ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 6. sezonunun kazananı olan Ogeday Girişken Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Adem Kılıççı ikinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Serhat Akın üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Sema Apak dördüncü, İlhan Mansız beşinci, Sabriye Şengül ise altıncı olmuştur.

SURVİVOR 2018 GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Anıl Berk Baki
Birsen Bekgöz
Cumali Akgül
Ecem Karaağaç
Funda Alkayış
Gamze Aksu
Gizem Kurtulan
Marcus
Melih Özkaya
Nevin Yanıt Baltacı
Ramazan Kalyoncu
Yağmur Banda


SURVİVOR 2018 ALL STAR TAKIMI

Turabi Çamkıran
Sema Aydemir
Nagihan Karadere
Merve Aydın
Murat Ceylan
Hilmi Cem İntepe
Adem Kılıççı
Hakan Hatipoğlu
Nihat Doğan
Ümit Karan
Sahra Işık
Damla Can

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara AFAD’da, ‘İklim Değişikliği Afet Yönetimi’ projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığında (AFAD), İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) projesi hakkında bilgilendirme amaçlı basın toplantısı düzenlendi. Programda İDAY projesinin kapsamı ve amaçları hakkında konulara değinildi. AFAD’da İklim Değişikliği Afet Yönetimi projesine yönelik basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda, afet risklerinin azaltılmasına yönelik pilot illerde çalışmaların yürütüldüğü, iklim - afet alanlarında eğitim, planlama, risk analizi, ve toplumsal bilgilendirme faaliyetlerinin kapsamı ve iklim değişikliği sonucu meydana gelecek olumsuz durumlara karşı yapılan çalışmalar hakkında açıklamalar yapıldı. "Önlem almadığımız takdirde kuraklığın çok daha şiddetli olacağını biliyoruz" AFAD Proje Yönetim Ofisi Başkanı Betül Kurada, toplantıda yaptığı açıklamada, "Ama sanayi devriminden sonra veriler gösteriyor ki bu süreci biz insan eliyle hızlandırıyoruz, hızlandırmışız. Eğer önlem alırsak daha iyi bir senaryo bizi bekliyor, önlem almazsak daha kötü bir senaryo bizi bekliyor. Ve herkese gelenlere bunu gösterdik. Önlem almadığımız takdirde kuraklığın çok daha şiddetli olacağını biliyoruz. Sıcak hava dalgasının çok fazla olacağını biliyoruz. Soğuk hava dalgasının daha azalacağını biliyoruz. Bunlar sadece afet demek değil, bunlar yiyecekle yaşayacağımız sorunlar demek, kuraklık demek, tarımsal bir olaya sorun açması, yol açması demek aslında bizim için” dedi.
Düzce Dört kilometre yeni içme suyu hattı Düzce Belediyesi şehrin alt yapı sistemlerinde yenileme çalışmalarında hız kesmiyor. İçme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon ile diğer altyapı hizmetlerini yürüten Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, 2024 yılı başından bu yana yapılan çalışmaların raporunu paylaştı. Düzce Belediyesi, şehir merkezi ve sorumluluk alanı içinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Rutin çalışmalar ve anlık müdahalelerin yanı sıra yeni abonelikler, altyapı yatırımları ile tesis bakım, onarım çalışmalarına ilişkin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, 2024 yılı ilk 4 aylık süreçte yapılan işlerin raporunu yayınladı. Yeni hat çekim ile mevcut hatların yenilenmesini kapsayan raporda 4 bin 129 metre kanal açma, 2 bin 324 adet vidanjör hizmeti, 159 yeni su aboneliği, 185 yeni kanalizasyon bağlama hizmeti, 197 adet baca açma ve yükseltme işlemi, 389 kanalizasyon açma ve temizleme kayıtlarda yerini aldı. Altyapı yenileme işlemleri hızlandı 2024 yılı itibariyle altyapı yatırımlarına hız verilirken 2024 Ocak-Nisan aylarını kapsayan 4 aylık Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü raporunda yer alan yatırımlar ise; 3,8 kilometre yeni içme suyu hattı, 1,4 kilometre içme suyu hattı yenileme, 5,1 kilometre kanalizasyon hattı, 2,7 yağmur suyu hattı inşası oldu. Altyapı yatırımlarının yanı sıra arıza ve bakımların da zamanında yapıldığı çalışmalar kapsamında arıtma tesislerinin 44 kez düzenli bakımı yapılırken, toplamda 47 kanalizasyon arızası, 99 içme suyu arızasına anında müdahale edildi.
Ordu Başkan Tavlı, seçim öncesinde barıştırdığı kırgın esnaflarla buluştu Ordu’nun Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı seçim çalışmaları sırasında, kırgın olduklarını öğrendiği ve barıştırdığı iki esnafın misafiri oldu. Başkan Hüseyin Tavlı, Kaledere Mahallesi 20 Temmuz Caddesi’nde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Seçim çalışmaları sırasında birbirlerine kırgın olduklarını öğrendiği esnafları barıştıran Başkan Tavlı, seçim sonrası da esnaflarla bir araya gelerek dostluklarını pekiştirdi. Cadde esnaflarından Süleyman Tez ve Turan Demir ile buluşan Tavlı keyifli sohbet gerçekleştirdi. Cadde esnafının da katıldığı buluşmada konuşan Başkan Tavlı, “Allah bize seçim sürecinde Ramazan ayında, bu kardeşlerimizle birlikte kucaklaşmayı nasip etti. Bu birliktelik neticesinde de esnaflarımızdan Muharrem Som kardeşimiz bayram sonrası kahvaltı programına bizleri davet etmişti. Biz de esnaflarımızla bir araya gelerek sohbet ettik. Her iki esnaf kardeşimize bizlerle beraber kucaklaştığı için, ev sahipliği yapan Muharrem kardeşime de ikramları için teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Onların dostluklarıyla beraber bu sofra bereketlendi. Onların birbirine olan sevgileriyle biz de lezzet aldık. Küslükten bir şey çıkmaz. Birlik, beraberlik ve dostluk bakidir. Kendilerine bunu sağladıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Keyifli sohbet çay ikramlarının ardından sona erdi.