MAGAZİN - 05 Ocak 2021 Salı 09:19

Survivor 2021 Sancakay Ilım Morgül Kimdir? Kaç Yaşında? NERELİ? Mesleği NE?

A
A
A
Survivor 2021 Sancakay Ilım Morgül Kimdir? Kaç Yaşında? NERELİ? Mesleği NE?

Survivor 2021 9 Ocak cumartesi günü başlayacak. Fragmanlarında yayınlanmaya başlayan kadrolarda gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan biri de SANCAKAY ILIM MORGÜL. Peki Sancakay Ilım Morgül KİMDİR? İşte tüm detaylar...

Survivor 2021 gönüllüler kadrosunda yer alan Sancakay Ilım Morgül kimdir? İşte tüm detaylar... 

Sancakay Ilım Morgül kimdir?

30 Ocak 1997'de İstanbul Bahçelievler'de dünyaya gelen, İzmir ve Rize'de büyüyen Sancakay Ilım, spora ritmik jimnastik ile başladı. Lise 3'e kadar İzmir'de okudu ve futbol kariyerine futsal ile başladı. Daha sonra ise futbola yöneldi.

Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarına girip kazandıktan sonra İstanbul'a taşındı ve şuan lisans 4. Sınıf öğrencisi olan Sancakay, 2 sezon Kadıköy theatron sahnesinde Edinburg festivalinden gelen Ofsayt oyununda başrol oynadı.

Sancakay Ilım, uzun süredir İstanbul'da bir mekanda vokalist olarak sahne alıyor ve kendi bestelerini seslendiriyor.

Öte yandan Sancakay,2016 yılından bu yana Rize Yeşil Çay Spor'un lisanslı futbolcusu olarak gözüküyor.

Morgül, kendisinden şu sözlerle bahsediyor;

“Merhaba ben Sancakay Ilım Morgül. İzmir ve Rize’de büyüdüm. Spor hayatıma ritmik jimnastik ile başladım. Lise 3’e kadar İzmir’de okudum ve futbol kariyerime futsal ile başladım daha sonra yeşil sahaya geçtim. Lise 4’de Rize’nin Rizespor takımına transfer olup orada liseyi bitirdim ve futbol kariyerime devam ettim. Karadeniz Teknik Üniversitesinde Rus dili edebiyatı bölümünü 2yıl okudum. Türkçe harici iki dil biliyorum İngilizce ve Rusça. Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarına girip kazandıktan sonra İstanbul’a taşındım ve şuan lisans 4. Sınıftayım. 2 sezon Kadıköy theatron sahnesinde Edinburg festivalinden gelen Ofsayt oyununda başrol oynadım ve 5 yıldır Hayal Kahvesi ile anlaşmalı olarak sahne alıyorum vokal olarak. Kendi bestelerimi seslendiriyorum ve Gitar çalıyorum.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ardahan Mengi’den tebrik ziyareti AK Parti Ardahan İl Koordinatörü Volkan Mengi, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Rıfat Vural’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ak Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç, İl Gençlik Kolları başkanı Emre karakoyun ile birlikte Çıldır ziyaretini gerçekleştiren Koordinatör Mengi, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Rıfat Vural’ ı ziyaret ederek seçim dönemindeki öz verili çalışmalarından dolayı tebrik ederek elde edilen başarı için teşekkür etti. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte ilçe halkına hizmet için gerekli özverinin gösterileceğinden şüphesi olmadığını beyan eden Mengi çalışmalarda başarılar diledi. Ziyaretten memnuniyetleri dile getiren Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Rıfat Vural, “Bizlere inanarak seçim süreci boyunca desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Kaan Koç başta olmak üzere İl başkanımız Sayın Ersin Yılmaz’a, tecrübelerini her fırsatta bizimle paylaşan sayın Koordinatörümüzün başarı ile sonuçlandırdığımız bu seçim sürecinde bizleri ziyaret ederek iyi dileklerini bildirmesi bizleri onurlandırmıştır. Üzerimize yüklenen sorumluluğun bilinci ile Çıldır halkına hizmet etmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışacağız. Sizlerin huzurun Sayın koordinatörümüz Volkan Mengi’ye bizlere inanarak desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz” dediler.