MAGAZİN - 15 Nisan 2018 Pazar 15:32

Survivor KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti |23 Nisan Survivor'da Elenen İsim

A
A
A
Survivor KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti |23 Nisan Survivor'da Elenen İsim

Survivor kim ELENDİ? Survivor elemeye çıkan isimler? KİM GİTTİ?Survivor'da hırs ve mücadele her geçen gün artıyor... Survivor'da 21 ve 22 Nisan'da dokunulmazlık oynandı. Survivor'da gönüllüler ve ünlüler takımı arasındaki rakabet artık daha da kızıştı.Ünlüler takımı için kritik günler Gönüllüler takımı büyük bir atak yaparak adeta küllerinden yeniden doğdu. Survivor 21 ve 22 Nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivorda elemeye kim çıktı? Survivorda kim elendi? Tüm detaylar haberimizde...

Survivor KİM GİTTİ, KİM ELENDİ? |Survivor'da Adaya Kim VEDA ETTİ |23 Nisan Survivor'da elenen isim

Survivor 2018 tüm rekabetiyle devam ediyor.  Survivor izleyicileri dün akşam soluksuz şekilde yarışmaya kilitlendi. Nefeslerin kesildiği oyunlarda rekabet kızıştı. Survivor’da dokunulmazlık oyunu bu akşam yine kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Bu hafta Survivor izleyenler gönüllüler takımının inanılmaz performansıyla şaşkına döndü. Ünlüler takımı adeta çöktü. Sahra, Adem ve Mustafa Kemal elemeye çıkan üç isim oldu. Adem mi, Sahra mı yoksa Mustafa Kemal'in mi eleneceği merak konusu oldu... Şmpiyonluğa oynayan Adem isminin söylenmesiyle şaşkına döndü. Veismini söyleyen Elif'e sitem etti. Oyunları üst üste kaybetti. Takım olma yönünde kritik kararlar alan Gönüllüler takımında bu hafta keyifler yerinde üst üste önce ödül oyunlarında sonra da dokunulmazlık oyununda büyük bir performans sergileyen gönüllüler takımı adeta küllerinden yeniden doğdu. 2 dokunulmazlık oyununu da kazanan gönüllüler takımı bu hafta ada konseyinde rahat bir nefes aldı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında moraller bozuk. Yavaş yavaş ada ilişkilerinde çatlaklar oluşan ünlüler takımda ilerleyen zamanda neler olacağı merak konusu oldu. 

Peki, dokunulmazlık oyununun ikincisini  hangi takım kazanacak? ? Eleme adayları kim oldu? Survivor'da Kim GİTTİ? Survivor kim ELENDİ. Survivor canlı İzle...

SURVİVOR'DA YENİ DÖNEME GİRİLİYOR

Acun Ilıcalı Eleme konseyinde yeni bir döneme girildiğini açıkladı. Ilıcalı yarın akşam da bir konsey olacağı ve bu konseyde toplu bir sms oylaması yapılacağını açıkladı. Bu akşamki elemenin ardından bundan sonraki tüm elemelerde yapılan bu toplu sms oylamasına göre elemeler olacak.

Performas ödülleri belli oldu

Bu haftaki performs ödülleri sahiplerini buldu. Erkeklerde haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı Gönüllüler takımında Hakan olurken, ikinci isim de yine aynı takımdan Anıl oldu. Kadınlar da ise ödüller yine Gönüllüler takımına gitti. Haftanın en iyi kadın yarışmacısı Birsen olurken, ikinci isim ise Nagihan oldu...

SURVİVOR KİM ELENDİ KİM GİTTİ?

Ve Survivor 2018'de adaya veda eden isim belli oldu. Bu hafta ünlüler takımının kaybettiği dokunulmazlık oyunlarının ardında Adem, Sahra ve Mustafa Kemal aday elenecek adaylar olmuştu. Bu üçlü arasından halktan en az oyu alarak adaya veda eden isim Sahra oldu.

21 ve 22 Nisan Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

21 ve 22  Nisan dokunulmazlık oyununun sahibi gönüllüler takımı oldu. Haftaya iyi başlayan ve inanılmaz bir performans gösteren gönüllüler takım adeta oyunlarda fırtınalar estirdi.  Ünlüler takımı kazanmak için geldi ama oyunda iyi olan taraf gönüllüler tarafıydı. 

GEÇEN HAFTA ADAYA VEDA EDEN İSİM CUMALİ OLDU!

Geçen hafta gönüllüler elenmek üzere 3 isim çıkarttı. Bunlar Cumali, Damla ve Hakan idi. En az oyu alarak elenen isim geçen hafta Cumali Akgül oldu.  Alkayış oldu.

Survivor'da Merve ve Sema arasında şok kavga

Survivor'da Merve Sahra arasında beklenmeyen bir kavga yaşandı. Oynadığı oyunda kaybeden Sema, kendi takım arkadaşlarının yanına geldiği anda Ümit Karan'la gergin bir diyaloğa girdi. Ümit Karan, Sema'ya yanlışını anlatmak istedi fakat Sema'nın tepkisi çok farklı oldu. Bunun üstüne Merve'nin arayı yatıştırmak için yaptığı konuşma Sema'yı daha da gerdi. Sema 'Sen niye karışıyosun biz zaten küs değiliz' tavrıyla Merve'nin tepkisini çekti. Kısa süreli tartışmanın ardından yarışmacılar yine eski hallerine döndüler.

Survivor KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti |23 Nisan Survivor'da Elenen İsim

GÖNÜLLÜLER'DE NAGİHAN BİRSEN KAVGASI!

Survivor'da son iletişim ve yemek oyunlarını kazanan Gönüllüler'de moralin en üst seviyede olduğu anlarda şok bir kavga yaşandı. Acun Ilıcalı'nın yönettiği dokunulmazlık oyunu sırasında sinirler gerildi. Takım arkadaşı Birsen'e bağıran Nagihan 'Beni deli etmeyin' dedi. Anıl'ın araya girmeye çalıştığı tartışmada Birsen'in ise, 'Nagihan pişman olacağın sözler söyleme' lafları dikkat çekti. Tartışma sırasında çılgına dönen Nagihan su şişelerini fırlattı. 

Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir?

Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir? Ünlüler takımı 2018
Mustafa Kemal Kurt kimdir? Survivor 2018 yarışmacılarından biri olan Mustafa Kemal Kurt, başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Survivor'ın Ünlüler takımında yarışan Mustafa Kemal Kurt hakkında merak edilen bilgiler şöyle... 

Survivor 2018 zorlu mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. Survivor'a eşlik eden isimlerden biri de Mustafa Kemal Kurt. İşte Mustafa Kemal Kurt kimdir sorusunun yanıtı...

 

Mustafa Kemal Kurt, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunudur. Yaşamını İstanbul'da sürdüren Kurt, profesyonel Rugby oyuncusudur. Aynı zamanda Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı ve 8 yıllık oyuncusu olan Mustafa Kemal Kurt, Rugby'nin yanı sıra Crossfit sporuyla da ilgileniyor. Crossfit alanında uluslararası müsabakalarda yer aldı.

Survivor KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti |23 Nisan Survivor'da Elenen İsim

Survivor Sahra Işık kimdir?

 

1991 yılında dünyaya geldi, aslen Selanik göçmeni bir aileden gelen Sahra Işık, volyebolcu olarak biliniyor. Fenerbahçe’de forma giyerken, bir yandan da modellik kariyeri üzerine çalışmalarda bulundu. 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında 3. olarak dikkatleri çeken ve ülkemizi Malezya’da temsil etti.

Sahra Işık’ın ekranlarla tanışması ise Survivor 2014 oldu. Yarışmanın en iddialı kadın isimlerinden olan Sahra Işık, Turabi Çamkıran ile yakınlığı nedeniyle sık sık eleştirilmişti. 2017 yılında Acun Ilıcalı tarafından düzenlenen "Boksun Yıldızları" adlı yarışmada da yer alan Sahra Işık burada adından sıkça söz ettirmiştir.

 

Survivor KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti |23 Nisan Survivor'da Elenen İsim

 

CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

 

Elemeye Çıkan adaylar kimler oldu?

Dokunulmazlık oyunun ilk kısmı oynandı. Dokunulmazlık oyununda ipi gögüsleyen takım yine gönüllüler takımı oldu. Ünlüler takımı adeta oyunda dağıldı. Eleme adayları Sahra, Adem ve Mustafa Kurt oldu. Sahra arkadaşlarının ada konseyinde yazdığı ilk isim oldu. Elif ise bireysel dokunulmazlığı kazanarak Adem'in ismini verdi. Konseyde bu durum yarışmacılar arasında şaşkınlık oluşturdu.  Ünlüler takımı artık karışmaya başladı. İlerleyen zamanda neler olavcağı merak konusu. 

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim: Elif Şadoğlu oldu. 

ELEME ADAYLARI: SAHRA, ADEM VE MUSTAFA KEMAL OLDU

Survivor KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti |23 Nisan Survivor'da Elenen İsim

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

 Ödül oyununun kazanan takımı  ünlüler takımı oldu. Daha iyi bir ada, 5 kuarabiye ve Türk Kahvesi ödülünün sahibi ünlüler takımı oldu. 

Skor sonuç: Ünlüler: 5 Gönüllüler:2

 

SURVİVOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Survivor KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti |23 Nisan Survivor'da Elenen İsim

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük KBÜ’de yapay zeka toplantısı Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, yapay zeka alanında çalışma yürüten akademisyenlerin katılımı ile bir toplantı yaptı. KBÜ Senato Toplantı Daosı’nda Rektör Kırışık başkanlığında yapay zeka alanında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve gelecek projeleri planlamak amacıyla yapılan toplantıya; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Düğenci, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Caner Özcan, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğretim Üyesi İsa Avcı ile üniversitenin çeşitli akademik birimlerinde görevli yapay zeka alanında çalışmalar yürüten akademisyenler katıldı. Toplantıda, KBÜ bünyesinde yapay zeka alanına ilişkin projeler üretilmesi, sektörel iş birlikleri ve farklı üniversiteler ile ortak çalışmalar gerçekleştirilmesi konuları ele alındı. Ayrıca Karabük yerelinde ve Batı Karadeniz’deki üniversitelerle iş birliği oluşturmak ve yeni projelere öncülük etmek hedefleniyor. Bu kapsamda, alt çalışma grupları oluşturularak diğer üniversitelerle de iletişim kurulacak, projelerin belirlenmesi ve planlanması gerçekleştirilecek. Farklı kurumların ihtiyacı olan projelerin oluşturulması sağlanacak ve Karabük Üniversitesinin yapay zeka alanındaki misyonu ve vizyonu belirlenerek yeni projelerin oluşturulması ve altyapının sağlanması çalışmaları gerçekleştirilecek. KBÜ Rektörü Kırışık, yapay zekanın; eğitim, teknoloji, sağlık ve sosyal alanlardaki yenilikleri ve gelecek vizyonunu ele almak için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Yapay zeka sayesinde gelecekte dünyanın bambaşka bir hale geleceğini aktaran Kırışık, "Yapay zekanın bütün sahaları tutacağını, her sahaya tam bir kontrol ve baskı oluşturacağını öngörüyorum. Bildiğiniz gibi üniversitemiz, Yıldız Teknik Üniversitesinde Mart ayında gerçekleştirilen yapay zeka konulu toplantıda Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) aldığı kararla yapay zeka, dijitalleşme ve büyük veri alanlarında yeni lisans ve ön lisans programlarının açılacağı üniversiteler arasında yer aldı. Geleceğin nasıl şekilleneceği yapay zeka ve dijital dönüşüm sürecinin neler getireceği ile ilgilidir. Bu anlamda Üniversitelerimizde öğrencilerimize çağın ihtiyaçlarına uygun olarak eğitim imkanları sunmak büyük önem taşıyor. Bu alanda yapılan çalışmalar, verilen eğitimler ve yetiştirilen insan kaynağı ülkemize büyük katkılar sunacak, ülkemizin dijital dönüşümüne destek olacaktır. Karabük Üniversitesi olarak birçok farklı alanda yapay zeka uygulamalarına ilişkin çalışmalar yürütmeye, ülkemize ve insanlığa faydalı olmaya, öğrencilerimize ileri teknoloji ve dijitalleşme alanlarında güçlü bir eğitim ve kariyer fırsatı sunmaya devam edeceğiz" dedi. Toplantının sonunda yapay zeka alanında KBÜ’de görevli bilişim personelleri ile birlikte ortak bir vizyon oluşturma, bu alandaki gelişmeleri teşvik etme, açılacak bölümler konusunda yol haritasını belirleme, çalışma grupları ile yapılacak işlemler ve adımlar konuşuldu. Akademisyenler bu tür etkinliklerin teknoloji alanındaki ilerlemeye katkı sağlamaya devam edeceğine inandıklarını dile getirdiler.