MAGAZİN - 25 Nisan 2017 Salı 12:26

Survivor'da kim elendi? | Survivor'da kim gitti 25 NİSAN |Survivor'da elenen isim belli oldu

A
A
A
Survivor'da kim elendi? | Survivor'da kim gitti 25 NİSAN |Survivor'da elenen isim belli oldu

Survivor'da adaya bu hafta Şahika veda etti. Heyecanlı bekleyişin ardından adaya veda eden isim belli oldu. Elemeye kalan Sabriye, Şahika ve Sema üçlüsünden adaya veda eden isim Şahika oldu. İşte Survivor son bölümünde yaşanan tüm detaylar haberimizde...

Survivor'da kim elendi, Survivor'da kim gitti. Survivor'da bu hafta nefesler tutuldu. Elemeye kalan Sabriye, Şahika ve Sema üçlüsünden elenen isim en az oyu alan Şahika oldu.

İLETİŞİM OYUNLARINDA GÖNÜLLÜLER DAHA ŞANSLI

Bu hafta iletişim oyununu ünlüler kazandı. Geçtiğimiz haftalarda yapılan iletişim oyunlarında şanssızlığını kıramayan ünlüler tüm çabalarına rağmen oyunu kaybetmişti. Aileleri ve sevdiklerinden gelecek olan mesajları okuyamayacak olan yarışmacılar gözyaşları içerisinde kalırken Sema Apak, Sabriye’nin kötü performansını hedef göstermişti.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU GÖNÜLLÜLERİN

Survivor'da ada şartları her geçen gün yarışmacıları zorluyor. Bu zorlu hava şartlarında iki takımda dokunulmazlık oyunu oynadı. İki takımda müthiş performans gösterdi ancak kazanan takım Gönüllüler oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU FURKAN'IN

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bu oyunun kazananı ise Furkan Kızılay oldu. Bu kazançla birlikte hem kendini korumuş oldu hem de konseyde eleme potasına bir isim söyleme hakkına sahip oldu.

Survivor'da kim elendi? | Survivor'da kim gitti 25 NİSAN |Survivor'da elenen isim belli oldu

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Dokunulmazlık oyununu kaybedip ada konseyine giden Ünlüler, elenmesini istediği yarışmacının ismini yazdı. Konseyde en çok ismi çıkan Sabriye, ilk eleme adayı oldu.

Furkan, bireysel dokunulmazlık kazandığı için elenme adayı olarak ikinci ismi belirledi. Furkan'ın potaya koyduğu isim ise Şahika oldu.

Ayrıca, ilk eleme adayı olan Sabriye, şuanda performans sıralamasında bu hafta 2.ci sırada yer alarak müthiş performansını gözler önüne serdi.

Survivor'da kim elendi? | Survivor'da kim gitti 25 NİSAN |Survivor'da elenen isim belli oldu

ÜNLÜLER DOKUNULMAZLIKTA YİNE KAYIP

İkinci dokunulmazlık oyunu oynayan takımlar büyük bir mücadele verdi. Ancak kazanan yine gönüllüler oldu. Bu durumda Ünlüler bir aday daha çıkarmak zorunda kaldı

Survivor'da kim elendi? | Survivor'da kim gitti 25 NİSAN |Survivor'da elenen isim belli oldu

ŞAHİKA VE TUĞÇE ARASINDA KRİZ!

Dokunulmazlık oyunu oynanırken, Şahika'nın sert tavrına sinirlenen Tuğçe, agresif hareketler göstererek önce Şahika'yı ittirdi sonra topu suratına attı.

Acun'un oyunu durdurmasıyla birlikte Tuğçe uyarı aldı.

ÖDÜL OYUNU ÜNLÜLERİN

Ünlüler ve gönüllüler ödül oyununda karşı karşıya geldi. Alp Kırşan'ın sunumuyla ekranlara gelen bu oyunda büyük ödül ağzına kadar dolu buzdolabıydı. Ünlüler takımı müthiş bir performans göstererek 48 saat boyunca buzdolabının sahibi oldu.

'BEN BU OYUNU BOZARIM'

Bireysel dokunulmazlık oyununa giden Ünlülerde, bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem Kılıççı oldu. Bu sayede kendini koruma altına aldı. Yani takım arkadaşları konseyde elenmesi için Adem'in adını söyleyemeyecek. Bireyseli kazanan Adem, konseyde elenmesi için isim söylemeyecek çünkü kurallara göre bir takım iki kere dokunulmazlık kaybederse 3 kişi aday oluyor.

Bireysel sembol oyunundan son ikiye kalan Adem ve Serhat olmuştu. Serhat topunu dengesizce düşürdükten sonra Adem sevincini göstererek, ' Ben bu oyunu bozarım' dedi.

Sevinç konuşmasında konuşan Adem, ' Canım, cigerim bitanem Sabriye'yle aynı potada olmak istemiyordum iyi oldu' dedi.

Survivor'da kim elendi? | Survivor'da kim gitti 25 NİSAN |Survivor'da elenen isim belli oldu

ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Üçüncü Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, ada konseyine gitti. Konseyde en çok ismi yazılan kişi Sema oldu. Yani bu durumda Elenme adayları Sabriye, Şahika ve Sema oldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Trafik kazasında şehit olan polis memuru için İstanbul Emniyetinde tören düzenlendi Ümraniye’de görevi sırasında kullandığı motosikletle geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Emrah Büke için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene katılan acılı anne Nuran Büke’nin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Emrah Büke (25), dün görev esnasında, Ümraniye’de motosikletle seyir halindeyken trafik kazası geçirmiş, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. 2023 yılında Balıkesir Polis Meslek Eğitim Merkezi’nden mezun olan ve 23 Aralık 2023 yılında emniyet teşkilatına başlayan ve dün görevi başında şehit olan polis için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törene İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Yusuf Kenan Topçu, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Sezai Öztürk, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclis Başkanvekili Nuri Aslan, Teftiş Kurulu Bölge Başkanı Erkin Adalar, şehidin annesi Nuran Büke, babası Erdal Büke, aile yakınları ile şehidin meslektaşları katıldı. Törene katılan acılı anne Nuran Büke’nin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. İl Emniyet Müdürü Aktaş, şehit polisin özgeçmişi ile ilgili bilgilerin yer aldığı kısa bir konuşma yaptı. Aktaş, “Şehidimiz aramızdan zamansız ayrılması, başta çok değerli ailesini ve biz sevenlerini derinden üzmüştür. Milletimiz ve devletimizin bekası uğruna canını hiçe sayarak ölüme koşan ve görevini laikiyle yapmış olmanın huzuru içerisinde canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz; sizler bu aziz vatanın teminatısınız. Manevi varlığınızdan güç alan polis teşkilatımız, sizlerin fedakarlığı sayesinde ilelebet payidar kalacaktır” dedi. Yapılan konuşmanın ardından helallik istendi, dualar yapıldı. Şehit polis memuru Emrah Büke, alınan helalliğin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Konya’ya gönderildi. Büke, Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Kamışlıkuyu Köyünde bugün kılınacak ikindi namazının ardından aile kabristanında toprağa verilecek. Emniyet teşkilatına geçen yılın Aralık ayında giren Şehit polis memuru Emrah Büke, 4 ayı aşkın süreden bu yana İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görev yapıyordu. Kısa süre önce polis mesleğine başlayan Büke, İstanbul Ümraniye’de görevi sırasında geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede aynı gün şehit düşmüştü.