GENEL - 09 Mart 2010 Salı 23:44

TÜGİAD "Yılın Prestij Ödülleri"ni dağıttı

A
A
A
TÜGİAD "Yılın Prestij Ödülleri"ni dağıttı

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi, ''Yılın Prestij Ödülleri''ni sahiplerine verdi.


Rixos Otel'de düzenlenen törene Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ile Cemil Çiçek, CHP Genel Başkan Yardımcıları Onur Öymen ve Yılmaz Ateş, Ankara Valisi Kemal Önal, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, çok sayıda bürokrat, işadamı ve davetli katıldı. Tören öncesinde Bülent Arınç; CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, CHP Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak ve Ankara Valisi Kemal Önal ile bir süre sohbet etti.

 


Sohbet sırasında gazetecilerin Arınç'a soru sormak istemesi üzerine Öymen, ''Sayın Bakan biraz tatil yapsın. Hep o konuşuyor, biraz da muhalefet konuşsun'' diyerek espiri yaptı.

 


Elazığ'daki deprem nedeniyle müzik programı iptal edilen törende konuşan TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Sefa Çol, derneğin üyelerinin 25 milyar dolar iş hacmiyle Türkiye'nin en önemli derneklerinden biri olduğunu hatırlatarak, ''Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.

 


Törende, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Cemil Çiçek, ''hükümetteki başarılı çalışmaları'' dolayısıyla ''Yılın Prestij Ödülü''nü aldı. Arınç, ödülünü alırken yaptığı konuşmada, TÜGİAD'ın her sektörden, vizyonu olan, parlak ve duyarlı insanları bir araya getiren, yararlı hizmetler yapan bir dernek olduğunu belirtti. Cemil Çiçek de millet adına yürütme yetkisini kullandıklarını belirterek, aldıkları ödüllerin sorumluluklarını artırdığını ve ödüle layık olmaya çalışacaklarını söyledi.

 


Yılın Prestij Ödüllerine, siyaset alanında AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Nükhet Hotar ve Salih Kapusuz, CHP Genel Başkan Yardımcıları Onur Öymen ve Yılmaz Ateş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak ve MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, bürokrasi alanında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Ankara Valisi Kemal Önal, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ile Anadolu Jet Genel Müdürü Sami Alan layık görüldü.

 


MUSA ERDOĞAN-ANKARA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir