GÜNDEM - 23 Kasım 2017 Perşembe 10:43

Un Herkül'ü 7 un çuvalını birden sırtladı

A
A
A
Un Herkül'ü 7 un çuvalını birden sırtladı

Ankara'da un fabrikasında çalışan 'Rambo' lakaplı Savaş Üçler, 350 kilo ağırlığındaki 7 un çuvalını birden sırtladı. Üçler, "Her şeyin başı eşim. Eşim bizi iyi besliyor. Özellikle yediğim, kullandığım bir şey yok" dedi.

Ankara'da bir un fabrikasında çalışan 'Rambo' lakaplı Savaş Üçler, her biri 50 kilogram ağırlığında olan toplam 350 kilogramlık 7 un çuvalını tek başına sırtında taşıdı. İki kişinin zorlukla kaldırıp yerine koyduğu 50 kilogramlık un çuvallarını ise yerden tek eliyle alıp rahat bir şekilde yerine koyan Üçler, "Ben burada 20 yıldır çalışıyorum. 43 yaşındayım ve 135 kiloyum. Biz bunu sıklıkla yaparız. Arkadaşlarla arada şakalaşırız. En son tekrar arkadaşlarla '7 çuval taşıyamazsın' iddiasına girdik. Bende kaldırdım ve 2 kilo baklava kazandım. Her şeyin başı eşim. Eşim bizi iyi besliyor. Özellikle yediğim, kullandığım bir şey yok" dedi. 

Savaş Üçler'in iş yerindeki herkes tarafından çok sevildiğini belirten iş arkadaşı Fikret Balkoca, "Ben 12 yıldır burada çalışıyorum. Ben en fazla 4 tane kaldırırım. Savaş buranın en kuvvetlisi. Daha önce çok kez iddiaya girdik ama onu yenemedik. Bizim bir arkadaş en son Savaş'a '7 çuval un taşırsan 2 kilo baklava alacağım' dedi. Savaş'ta kaldırdı. Sonra hep birlikte baklavayı yedik" diye konuştu.  

Seyid Fatih Poyraz - Burak Altun
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Başkan Güngör, “Bakanlarımız Denizli’mize müjdelerle geldiler’ Denizli’de AK Parti AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, 12 Mart Salı günü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 13 Mart Çarşamba günü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve 18 Mart Pazartesi günüde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in ziyaretlerinden dolayı bir haftada üç bakan ağırlamanın gurunu yaşadıklarını söyledi. Güngör, “Denizli hak ettiğini almaya devam edecek. Bakanlarımız Denizli’mize müjdelerle geldiler” dedi. Denizli’de AK Parti AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, bir haftada üç bakan ağırlamanın mutluluğunu ve gurunu yaşadıklarını söyledi. Denizli’yi 12 Mart Salı günü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 13 Mart Çarşamba günü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve 18 Mart Pazartesi günüde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret ettiğini belirten İl Başkanı Güngör, “Bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere Denizli’ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin 11. Ege’nin ilk ve tek bilim merkezinin açılışını yaptı. Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde Güney Ege kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenen projelerin açılış törenine de katılan bakanımız, Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nde OSB Müdürlüğü binası ile 5 fabrika ve kentte 6 olmak üzere binlerce kişinin istihdam edileceği toplam 11 fabrikanın toplu açılış törenine katıldı” dedi. Şehre ve şehrin ekonomisine 5.3 milyar TL harcanarak 11 tesis daha kazandırıldığını söyleyen Güngör sözlerine şöyle devam etti: “Çarşamba günü Denizli’mize gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’da şehrimiz turizmine önemli katkılar sağlayacak. Kente gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olacak ‘Kent Müzemizin’ açılışını gerçekleştirdi. Dün şehrimizi ziyaret den Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’te, işadamlarımız ve sanayicilerimizle bir araya gelerek Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ekonomisiyle ilgili bilgiler verdi. Yoğun programlarına rağmen günü birlikte olsa kentimizi ziyaret eden üç bakanımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, ülkemiz her alanda, büyümeye, gelişmeye devam edecek. Türkiye AK kadrolarla birlikte aziz milletimizin de sonsuz desteğiyle dünyadaki gelişmiş ülkeler arasında yerini almaya devam edecektir.”