GÜNDEM - 28 Kasım 2019 Perşembe 11:25

Ünlü Blogger Doğukan Öner kimdir?

A
A
A
Ünlü Blogger Doğukan Öner kimdir?

Instagram sosyal medya platformunda ses getiren ve geniş kitlelere hitap etmeye başlamış olan Doğukan Öner ABD’nin Miami şehrinde ve İstanbul’da yaşıyor.

Yakın zamanda ülkenin turistik bir sembolü olan Çırağan Sarayı’nda paylaştığı fotoğraflarıyla ulkesini hem temsil ediyor hem dünyada tanıtıyor. Paylaştığı merak uyandırıcı ve etkileyici içerikle takipçilerinin kalbini kazanan Doğukan sansasyonel adımlar atıyor. 

Özgün ve sıradışı yapısıyla dikkat çeken blog yazarının yakın zamanda bir sosyal medya fenomeni haline geleceği konuşuluyor.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri AÜB Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı AGÜ’de gerçekleşti Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ev sahipliğinde düzenlendi. AÜB Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’na 14 üniversite katıldı. Fuara kentte bulunan farklı okullardaki lise öğrencileri katılarak, üniversiteler hakkında bilgiler aldı. Üniversiteleri bir araya getirme konusunda ciddi bir fonksiyonu bulunan bir fuar olduğunu dile getiren Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yılmaz; "Anadolu Üniversiteler Birliği’nin 3. Üniversite Tanıtım Fuarı’nı Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ile birlikte açtık. Çok heyecanlıyız. Önemli bir fuar. Öğrencileri üniversitelerle bir araya getirme konusunda ciddi fonksiyonu olan bir fuar. Verimli geçmesini ve hayırlara vesile olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu. Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ise; "Anadolu Üniversiteler Birliği Dönem Başkanı olarak 15 üniversiteyiz. 11 farklı ilde bu tanıtım fuarlarını gerçekleştiriyoruz. Bu tanıtım fuarlarının şöyle bir avantajı söz konusu oluyor. Öğrencilerin stresli dönemlerinde bu ortamı görmeleri rahatlamalarına neden oluyor. Öte yandan üniversiteleri araştırmaları, soru sormaları, ilgili mesleklerle alakalı bilgiler almaları bence çok değerli. Biz birlik olarak bu manada öncü davranışlar içerisinde öğrencilerimize bir nevi kılavuzluk yapmak istiyoruz. Kariyer planlamalarına katılmalarını istiyoruz” diye konuştu. Fuarı ziyarete gelen öğrencilerden Rahmet Berk Mete de, “12. sınıf öğrencisiyim. Buraya üniversiteleri tanımaya geldik. Neler yapacağımızı, ileride neler göreceğimize dair bir şeyler öğrenmeye geldik. Burada birçok üniversite var. Bize verilen bilgilendirme formları da var. Güzel bir çalışma” dedi. AGÜ’de gerçekleştirilen ve tüm gün açık olacak fuarda; Fırat Üniversitesi, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Vali Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi stantları yer aldı.
Balıkesir Başkan Ahmet Akın, Hıdırellez Şenlikleri’ne katıldı Kepsut’un kırsal Mahmudiye Mahallesi ile Sındırgı’nın kırsal Yüreğil Mahallesi’nde düzenlenen Hıdırellez Şenlikleri’ne katılan; Ahmet Akın, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve içtenlikle karşılandı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, geride bıraktığımız hafta sonunda; Hızır ve İlyas peygamberlerin buluştuğu gün olarak kabul edilen Türk kültüründe de önemli bir yeri olan Hıdırellez Şenliklerine katıldı. Balıkesir’de de her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan Hıdırellez Şenlikleri kapsamında; Kepsut’un kırsal Mahmudiye Mahallesi ile Sındırgı’nın kırsal Yüreğil Mahallesi’nde düzenlenen hayırlarda vatandaşlarla birlikte vakit geçirerek eğlencelere katılan Başkan Ahmet Akın, büyük ilgi ve içtenlikle karşılandı. ‘Size en yakın Ahmet Akın’ Hıdırellez Şenliği geleneğinin Balıkesirli vatandaşların gayretiyle en güzel şekilde sürdüğünü dile getiren Başkan Ahmet Akın “Cenabı Allah’ın bereketi üzerinizde olsun. Başta annelerimiz olmak üzere emeği geçen tün hemşehrilerime teşekkür ederim. Onların o güzel yemeklerini yedik. Hayırlarınız kabul olsun. Huzurlu mutlu günlerde yeniden birlikte olalım. Birlikte hareket edeceğiz. Her zaman söyledim, size en yakın Ahmet Akın. Yemyeşil doğada, insanlarımızın bir araya gelerek büyük bir coşkuyla kutladığı Hıdırellez Günümüz kutlu olsun” diye konuştu. Yüreğil Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Sındırgı Belediyesi tarafından işletilen Jeotermal Sebze ve Meyve Kurutma Tesisini de ziyaret ederek incelemelerde bulunan Başkan Akın, yapılan işler hakkında brifing aldı.