ASAYİŞ - 14 Nisan 2016 Perşembe 16:22

Uzman psikolog canına böyle kıydı

A
A
A
Uzman psikolog canına böyle kıydı

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi'nde 10 Nisan'da yaşanan olayda Tülay Gülen, merkezin ikinci katında bir sandalyeye çıkarak kendini boşluğa bıraktı. Gülen'in kendini boşluğa bıraktığı anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

10 Nisan'da yaşanan olayda Tülay Gülen isimli uzman psikolog, Caddebostan Kültür Merkezi'ne geldi. Kültür merkezinin ikinci katına çıkan kadın bir sandalyeye çıkarak kendini aşağıya bıraktı. Olay sonrası Gülen, hayatını kaybederken, genç kadının cenazesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. İnceleme yapan ekipler güvenlik kameralarına ulaştı. Saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, genç kadın kültür merkezinin ikinci katında bir sandalye buluyor. Sandalyenin üzerine çıkan kadın, kendini boşluğa bırakıyor. Öte yandan olaydan bir gün önce Uzman Psikolog Gülen'in sosyal paylaşım sitesindeki hesabına "Çevrimdışı" anlamına gelen "Offline" mesajı bıraktığı öğrenildi.

BAYRAM ŞAHİN

 

Uzman psikolog canına böyle kıydı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin hizmetlerine tam not AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı Kürşad Zorlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ilçeye kazandırdığı devasa eserleri ve projeleri ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı Kürşad Zorlu, Türk Devletleri Teşkilatı Genel Sekreteri Kubanychbek Omuraliev, TÜRKSOY Başkanı, Türk Devletleri Büyükelçileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ve beraberindeki heyet, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun Gaziantep’e kazandırdığı önemli hizmetlerden olan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi ile Geleneksel Sporlar Merkezi’ni gezdi. Heyet, Şahinbey Belediyesi’nin vizyon projelerini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. "Önemli ve kıymetli hizmetler" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı Kürşad Zorlu, Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin hem şehir hem de ülke adına önemli kazanımlar olduğunu belirterek, yapılan hizmetlerin vizyoner ve örnek nitelikte olduğunu ifade etti. Başkan Kürşat Zorlu, özellikle sosyal, kültürel ve sportif yatırımların toplumun her kesimine hitap ettiğini vurguladı. "Misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk" Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanımız Kürşad Zorlu, Türk Devletleri Teşkilatı Genel Sekreteri Kubanychbek Omuraliev, TÜRKSOY Başkanı ve Türk Devletleri’nin kıymetli büyükelçilerini ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Şahinbey’de hayata geçirdiğimiz projeleri kendilerine tanıtma fırsatı bulduk. Gaziantep ve Şahinbey için yaptığımız ve yapacağımız eserler için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Başkan Tahmazoğlu, Şahinbey’i daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, sosyal donatı alanlarından kültürel yatırımlara, spor tesislerinden eğitim projelerine kadar birçok alanda hizmet üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.