VOLEYBOL - 19 Kasım 2022 Cumartesi 12:36

Voleybolda derbi heyecanı

A
A
A
Voleybolda derbi heyecanı

Misli.com Sultanlar Ligi 6. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe yarın karşı karşıya gelecek.

Misli.com Sultanlar Ligi 6. haftasında Galatasaray HDI Sigorta yarın saat 15.00’te Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda Fenerbahçe Opet ile karşı karşıya gelecek. Ligde geride kalan haftalarda sarı-kırmızılılar oynadığı 5 maçı da kazandı ve ikinci sırada bulunuyor. Sarı-lacivertliler ise 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle 5. sırada yer alıyor.
Ligde geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanda İlbank'ı 3-0 yenerken, Fenerbahçe konuk ettiği PTT'yi 3-0 mağlup etti.

Oğuzhan Ort
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Zonguldak’ta Türk Mutfağı Haftası’nda yöresel ürünler tanıtıldı Zonguldak’ta Türk mutfağı haftası kapsamında alışveriş merkezinde düzenlenen programla yöresel lezzetler ve el emeği ürünler tanıtıldı. Cumhurbaşkanlığı ve Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile kutlanan Türk Mutfağı haftası Zonguldak’ta kutlandı. Hafta kapsamında bir alışveriş merkezinde program düzenlendi. Programın açılış kurdelesini Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Taner Dursun, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Metin Demir kesti. Vali Hacıbektaşoğlu ve protokol üyeleri stantlarda standlardaki yöresel lezzetleri tadarak el emeği ürünleri inceledi. Etkinlik sonrasında açıklama yapan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, “Emine Erdoğan himayelerinde Kültür Bakanlığımız Turizmi geliştirme ajansı tarafından Türkiye’de ve dış temsilciliklerde Türk mutfağı haftası düzenleniyor. Bizde ilimizde her yıl Türk mutfağı haftası düzenliyoruz. İlimizin coğrafi işaret alanlarını tatlılarını değerlerini hem kendi vatandaşlarımıza hemde misafirlerimize herkese sunuyoruz. Türkiye turizm alanında çok büyük ilerlemeler kaydetti. Turizmin çeşitlenmesi özellikle gastronomi turizmin ön plana çıkması turizme ayrı bir değer katmıştır. Hem dış hemde iç turizme daha büyük bir ivme kazandırmıştır. Bizde Zonguldak’ta ki tatlılarımızı kömecimizi, beyaz baklavamımızı, Çaycuma manda yoğurdumuzu balıklarımızı misafirlerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Tüm turizm sektörü biraya geldik. Türk mutfağı haftası etkinliklerini düzenlediler. Bizde bu tatlılara hem bakacağız, hem göreceğiz hemde tatacağız. Emek verenlere teşekkür ediyorum”dedi.
Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Başbakanı Ciolacu’yu resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Başbakanı Marcel Ciolacu’yu resmi törenle karşıladı. Konuk Romanya Başbakanı Marcel Ciolacu’n içinde bulunduğu makam aracını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin önündeki caddede karşılayan süvariler, Ciolacu’ya protokol kapısına kadar eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ciolacu’yu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin ana giriş kapısında karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ciolacu’n tören alanındaki yerlerini almalarının ardından, 21 pare top atışı eşliğinde iki ülkenin milli marşları çalındı. Ciolacu, Muhafız Alayı Tören Kıtası’nı ’Merhaba Asker’ diyerek selamladı. Törende, tarihte kurulan 16 Türk Devletini temsil eden bayraklar ve askerler de yer aldı. Heyetlerini birbirine takdim eden Erdoğan ve Ciolacu, merdivenlerde Türkiye ve Romanya bayrakları önünde gazetecilere poz verdi. Baş başa görüşmeye geçen Erdoğan ve Ciolacu, ikili ve heyetler arası gerçekleştirecekleri görüşmelerin ardından ortak basın toplantısına katılacak. Törende, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Cumhurbaşkanı Güvenlik ve Dış Politika Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile Ankara Valisi Vasip Şahin de yer aldı.