SPOR - 20 Haziran 2023 Salı 15:48

Volkan Demirel: 'Kafamdaki tek düşünce Hataspor’u seneye hayata tekrar döndürmek'

A
A
A
Volkan Demirel: 'Kafamdaki tek düşünce Hataspor’u seneye hayata tekrar döndürmek'

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kafasındaki tek düşüncenin gelecek sezon Hatayspor'u ayağa kaldırıp, Süper Lig'de en iyi şekilde mücadele etmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ev sahipliğinde Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, Hatayspor Başkanvekili Aydın Toksöz ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in katılımıyla TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde Trendyol - Hatayspor sponsorluk imza töreni gerçekleşti. Anlaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Volkan Demirel, "Trendyol markasına, yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bu zor zamanda bizim yanımızda oldular. Zor zaman diyorum çünkü hala geçmedi, acılarımız devam ediyor. Kayıplarımız çok. Her zaman bunları söylemek istemiyorum ama zor bir süreçte geçiyoruz. Bu süreçte de ben Hatay halkı için, Hatay için, Hatayspor için elimden geldiği çalışmayı son 3-4 aydır yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Çünkü Hatay halkının, Hatayspor’un, bölgenin buna ihtiyacı var. Bu süreçte de benim çalışmalarıma destek verdikleri için Trendyol Yemek’e teşekkür ediyorum. Birçok detayı var ama en güzel detay; maç günleri bölgedeki insanlara yemek dağıtımıyla başlayacak. Önceliğimiz bu, oradaki insanların yemek ihtiyacını gidermek. Sponsor olarak destekleri bizi çok değerli kıldı. O yüzden tekrar onlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Kafamdaki tek düşünce Hataspor’u seneye hayata tekrar döndürmek"

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Demirel, "Ben son 3 aydır hem transferlerle, şu an gerçekleştirdiğimiz bir transfer yok ama görüşmelerimiz olduğunu söyleyebilirim. Hem de bugünkü sponsorlukla beraber çalışmaların hızlanabileceği bir sürece gireceğiz. Tek dileğim, tek hedefim, kafamdaki tek düşünce Hataspor’u seneye hayata tekrar döndürmek. Bölgedeki insanlara Hatayspor ile beraber umut verip onların mutlulukla hayatlarını sürdürebilmelerini sağlamak" şeklinde konuştu.

"Hedefim, Hatayspor’un bir sonraki sene ayağa kalkıp, Süper Lig’de mücadele etmesi"

Bayramın ikinci günü Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıkları için toplanacaklarının bilgisini veren Volkan Demirel, "Bu anlamda TFF ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’na da teşekkür ediyorum. Gerçekten bize çok destek veriyorlar. İnşallah 29’unda takımımızı toplayacağız. Biliyorsunuz elimizde 15-16 tane futbolcumuz var. Birçok oyuncumuzla ayrılmak zorunda kaldık. Ama görüşmeler devam ediyor. Son 3 ayda ok oyuncu izledim, çok oyuncuyla görüşmeye gittim, kendi başıma. Çünkü yönetici ağabeylerimiz kendi kayıplarıyla, dertleriyle uğraşırken onlara da yük vermek istemedim. Her şeyi kendim yapıp, kendim halletmeye çalıştım ve neticesinde bir yerlere gelmeye başladık. Bulduğum oyuncularla alakalı başkanlarıma raporlar verdim. Onlar da sağ olsun her zaman bana desteklerini dile getirdiler. 29 Haziran akşam idmanıyla toplanacağız. Yeni transferlerimizi katabilirsek, onları aramıza alarak bir sonraki sezona en iyi şekilde hazırlanmanın planını yapacağız. Tabii ki hayallerimiz, hedeflerimiz var. Her insanın hayali vardır. Benim şu anki hayalim, hedefim, Hatayspor’un bir sonraki sene ayağa kalkıp, Süper Lig’de mücadele etmesi" cümlelerine yer verdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Bodrum’da kedi ve köpek katliamı Muğla’nın Bodrum ilçesinde 5 köpek ve 2 kedi zehirlendi. Hayvanlardan 3’ü yapılan müdahale ile kurtulurken, 4’ü telef oldu. Yalıçiftlik Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bırakılan zehir, mahalleye bir ay önce taşınan Gizem Sümer’in köpeğinin zehirlenmesine neden oldu. Köpeğini ölü bulan Sümer, evinin çevresinde ölü halde başka bir köpek ile bir kedi de buldu. Bölgede yapılan aramada Sümer’in komşunun 3 köpeği de zehirlenmiş halde bulundu. 3 köpek ise, sahiplerinin erken fark etmesiyle müdahale edilerek kurtarıldı. Aynı bölgede inşaat işçileri tarafından da bir kedinin zehirlenmesi sonucu telef olduğu belirlendi. 6 aylık Yoda isimli köpeği telef olan Gizem Sümer, "Ben Yalıçiftlik’e yeni taşındım. Bir ay oldu. Dün maalesef köpeğimi ölü buldum, zehirlenmiş. Dün akşam da bir tane ölü kedi buldum. Bu sabah evimin bahçesinin yukarısında bir ölü köpek daha buldum. Bir komşumun 3 tane köpeğini zehirlemişler. Onlar fark edip zeytinyağı içirmişler. Kusunca iyileşmişler, bir tanesi pek iyi değilmiş. Onlara köylülerden birisi köpeklerini öldüreceğini söylemiş fakat kim yaptı, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Kameralara bakacağım ama ben başka hayvanların da başka bu şekilde ölmesini istemiyorum. Elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum. Bodrum Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’nden gelip ölü köpekleri aldılar" diyerek hayvanların zehirlenmesine tepki gösterdi.